Caute bajkeri, chcem sa opýtať na vase skusenosti a vychytávky ohladne ratchet systemu. Kupil som 54T ale stale mi to nehučí jak kamosovi (jak svina ) 😂
Vraj tam urobil nejaky trik a ješitnosť mu neda a nechce prezradit 😂😂 tak ze sa opytam na vase skusenosti 😊
Otázka by mala byť položená ináč, si silový jazdec alebo kadencia. Ja som kvôli tomu, šiel do 36z 54z ma už moc jemne zuby a tuším aj DTswiss to ma v popise, že silový jazdcom odporúča max 36z.
Ja som mal cinsky 54z od ztto, zrusil som ho po 60km. Reklamoval som, dosiel novy a ten dopadol rovnako. Potom som sa uz nato vyprdol a dal tam tam origo. Mazane origo dt vazelinou.
našiel som tento príspevok - mám už pol roka zubatku z alliexpresu (zetto) na 2 bajkoch a uplne na pohodu, ani náznak poškodenia po 2000km ... porovnával som originál a zetto a rozdiel je fakt len vo váhe a teda aj materiály (pravdepodobne) ... takže evidetne zapracovali na kvalite
Toto mi dal kamarát, z Ali, že jemi nepasuje, lebo má LN Ratchet....ja mám klasický DT 350 náboj, vo vnútri zubatku 36T, ktorá však vyzerá konštrukčne trochu ina....pružiny mám kužeľové, tu sú valcové, takisto chýba zadná stena zubatky.....bude to pasovať?
Nahod to a uvidis. Ja som jazdil z ALI 54 zubovy ratchet, asi tri mesiace uplne bez problemov. Ale mal som presnu kopiu DT SWISS, cize kuzelove pruzinu a take vybratie som tam nemal. Vratil som sa ale ku 36T i ked ten zvuk 54T bol fakt uzasny. Ides a ludia sa pred tebou uz z 30 metrov otacaju, ze co ide. Cize to ma aj taku bezpecnostnu ficuru, ako zvoncek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mám aj 36 aj 54, rozdiel len vo zvuku
našiel som tento príspevok - mám už pol roka zubatku z alliexpresu (zetto) na 2 bajkoch a uplne na pohodu, ani náznak poškodenia po 2000km ... porovnával som originál a zetto a rozdiel je fakt len vo váhe a teda aj materiály (pravdepodobne) ... takže evidetne zapracovali na kvalite