Kategórie
Bike-techhttps://www.mtbiker.sk/clanky/9657/predstavenie-duse-tubolito-novy-etalon-v-uspore-hmotnosti.html
posledný komentár: 14. 5. 2020 o 13:00
posledný komentár: 26. 10. 2017 o 16:03
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 27.5 x 1.75 - 2.4" duša, galuskový ventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 7,89 €
Continental Race Light 27.5 x 1.75 – 2.40 duša, galuskový ventil 42 mm
10,79 €
MOC 11,99 €
savings Continental MTB 27.5"x1.75-2.5" duša, autoventil 40 mm
3,89 €
savings
MOC 8,99 €
savings Schwalbe 27.5-29" x 1.75-2.4" duša, galuskový ventil 40 mm
4,99 €
savings
MOC 9,89 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 16 x 1.90 - 2.125" duša, autoventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,49 €
Velkou pumpou ich nafukat neviem, lebo adapter nevojde dost hlboko (kvoli orandzovemu plastu), Fukanie malou pumpou ide ale ked som isiel odsrobovat adapter pumpy, namiesto odsrobovania pumpy vysiel von komplet cely ventil z plastu. Takze reviews na amazone su pravdive, je to na ....
Tak na toto sa spoliehat v terene nebudem.
nepocitil som ziadny rozdiel
Ako pisem vyssie ani som nemal sancu testovat
https://youtu.be/5_zkyNxh4ZY
túto sezónu jazdím Tubolito na MTB. V priemere jeden defekt za 2 týždne. S klasickými dušami som moc defekty neriešil. Horšie však je, že dnes v lese sa odlepil ventil od samotnej duše, myslel som, že som zase dostal defekt ale keď som to rozobral, tak som zistil, že defekt to nie je.. Zhrnutie: okrem výbornej váhy tie duše stoja za prd.
chcem ich vozit ako nudzovku k bezdusam, tak hladam nieco co nezabera vela miesta a nestoji take nekrestanske peniaze.
Tak presli skoro 2 roky kym som sa dostal k zhodnoteniu ... Najazdil som asi 1500 km, na verziach 27,5 a 27,5+, a nemozem povedat ziadne krive slovo. Parkrat som ich zhadzoval a prehadzoval, a nemal som za celu dobu ziadny problem s nafukanim, ventilom, sfukovanim... Dostal som defekt raz - agatovy trn... zalepene nalepovacou rychlozaplatou bez problemov.
Za mna sa to oplatilo, najma znizenie hmotnosti pri 27+ kolesach za tie peniaze je velmi slusny pomer Eur/g
mam bezduse a potrebujem nieco k nim - vozim jednu - na dlhe a viacdnove vyjazdy dve duse - kazda ma okolo 220g - velmi rad by som v tomto smere usetril na hmotnosti aj mieste ale nie za kazdu cenu - nemyslim peniaze ale spolahlivost - tie € za tubolito by ma ani tak nehnevali ak by sa na ne dalo spolahnut. kedze ratam stym ze po nahodeni po ceste domov mozem aj pichnut alebo seknut tak tu dusu potrebujem aj spolahlivo zalepit.
skusenost mam zatial taku ze minimalne raz do roka som nuteny dusu realne nahodit a vacsinou aj dojst niekolko desiatok km cez hory domov.
Normalnu dusu si vzdy predfuknem a nasledne nasadim. Cestne plaste su menej poddajne a idu tazsie. No TPUcku ked podfuknem, uz ju do plastu nenarvem. Ak by som ju tam dal uplne vyfuknutu z krabicky, bojim sa, ze ju prekrutim.
Defekt na ceste riesim obyc dusou, neviem si predstavit serinkat sa s TPU, ako tu mnohi pisu, ze ju nosia ako rezervnu. U mna po tychto skusenostiach presne naopak. Obycajnu ako rezervu a doma v klude zamenim za TPU.