to XTcko a aj ta 486ka je tiez zo sportservisu a tie deorecka by som bral z nejakeho eshopu... len neviem ci nezobrat to xtcko s 486kou alebo tie deorecka... cenovo to vychadza rovnako
pripadne su tam aj nejake hayes ale o tych neviem nic
486ky boli tuším problémové, majú plechovú páku atď... Navyše by si túto horšiu brzdu dával dopredu... Staré 4 XT piesty sú už myslím za zenitom, podľa mňa sú 595ky celkovo lepšie brzdy a nepokazíš si design bajku rozdielnymi brzdami. Tu nemáš nad čím špekulovať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel by som vas poprosit o radu pri vybere brzd,
Bud shimano XT 4piest(z) + 486(p)
alebo shimano deore 2010 p+za
doteraz som jazdil mechaniky shimano br-m495
DANKE SCHON
http://www.sportservis.sk/produkty/vypredaj/?pageNo=1&search_submit=true&title=&product_code=&max_price=&order_by=&sort=&field38[1]=Brzdy+kot%C3%BA%C4%8Dov%C3%A9&captcha=&
pripadne su tam aj nejake hayes ale o tych neviem nic
a absolutne sa neviem rozhodnut