Mam starucke Hayesy Comp a uz ma rozculuju. Suchaju mi o kotuce. Uz som ich nastavaval, cistil, odvzdusnoval, kupil nove dosticky aj kotuce, ale po par hodinach jazdy zacnu suchat zasa. Tak asi ich poslem prec.
Co vy na tuto Formulu? Mam CroMo XC HT Marin so starsou 80mm Marzocchi.
jazdim ich od februara sice 160/160 som velmi spokojny(az na to ze asi pred tyzdnom som jednu packu ulomil...pad) mozem Ti povedat ze na druhom biku mam juicy 5 (co nie su zle brzdy) ale ked som prvy krat vyskusal K24 tak som sa normalne zlakol ,ze hned po namontovani mali taky brzdny ucinok...
tak sa pripajam ako dalsi stastny majitel.len mi nie je jasnych par veci.naco je na packe taky plastovy dzindzik?sa nim da posuvat hore-dole.a da sa na tie paky primontovat aj obycajne radenie?alebo treba nejake special?
tool free stroke adjustment.....po slovensky brzdova packa ide viac k rajdom,t.j. lepsia citlivost a ovladanie (hlavne zadne kolo) zalezi od jedinca ako ma rad nastavene brzdy....sam musis vyskusat ako to tebe vyhovuje.
ja osobne mam zadne kolo na tom citlivejsom a predne na "tvrdo"
este jedna rada do zivota....snazte sa ich neposkodit...trvalo viac ako tyzden zohnat master cylinder a to este stale zhanam male plastove puzdierko co mi chyba,dufam ze do tyzdna to budem mat....vo viacerych predajniach mi povedali,ze to je dost problematicke zohnat nahradne veci na tieto brzdy,shimano, avid a este aj hope su v pohode,akurat formula.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ake mas s nimi skusenosti?
btw : kto by mal zaujem o nejake veci z toho biku, poslite mi ss ( ram, tlmic, hlavove, sedlovka su uz rezervovane )
btw2 : katko, druha sanca Fizikom
ja osobne mam zadne kolo na tom citlivejsom a predne na "tvrdo"
este jedna rada do zivota....snazte sa ich neposkodit...trvalo viac ako tyzden zohnat master cylinder a to este stale zhanam male plastove puzdierko co mi chyba,dufam ze do tyzdna to budem mat....vo viacerych predajniach mi povedali,ze to je dost problematicke zohnat nahradne veci na tieto brzdy,shimano, avid a este aj hope su v pohode,akurat formula.....