kamarat ich mal a teda nic moc, moc nevydrzali a ze by nejak drzali nohy .. ale ak chces pedale okolo tych 17e co stoja tamtie tak ti riadne FR pedale asi nikto neporadi ( ale mozno sa mylim )
mal som tie pedale na jednom biku.. boli uplne v pohode.Piny vymenitelne ,dali sa bezproblemov servisovat v domacich podmienkach. Noha na nich drzala ,akurat ze ked sa ti uz posmykne ,tak to zanecha na nohe krasne stopy..
Podla mna radsej pouvazuj nad spd ..kludne nejake turisticke tretry.. Raz skusis a uz nebudes chciet jazdit bez toho
spd som nechcel kvoli tomu ze ja nechodim na take dlhe tury a ked chodime tak ze niekde som nechal bike a sme isli niekde pesi tha sa obavam ze sa v nich asi nebude chodit velmi pohodlne
SPD sú pekná vec, ale ja by som ich tiež nechcel mať na biku, keď tak na cesťáku ale určite nie do hory na rajdenie, nohy vedia v extrémnych prípadoch veľa zachrániť.
malé porovnanie
jazdil som platformy:
- DABOMB - šmýkalo sa na nich ako sprosté, nohy som mal dochrámané, špice ostré jak svina, ničili brutálne podrážky topánok, odfajčil som ich za mesiac na zlé tesnenie v blatistom rajdení a zadrhli sa ( cena 25eur) vydržali mi dva týždne
- SPECIALIZED (big hitové) - menej sa šmýkalo napriek tomu že nemali ostré piny ale len oblé výčnevky, neničili žiadne topánky, prevedenie bolo dosť kvalitné (cena 42eur) držia stále ale už majú iného majitela
- CRANKBROTHERS 50/50X - občasné šmyknutie, ostré piny, ničili brutálne topánky, odfajčil som ich po 3 týždňoch, od výroby mali veľkú vôlu a jeden sa mi začal zadŕhať tak som ich vyreklamoval (cena 59 eur)
- SUNLINE V ONE - jazdím teraz, ešte ani raz som si netresol do nohy lebo perfektne držia na všetkých typoch topánok, ničia topánky len veľmi málo, majú ostré piny, narozdiel od ostatných sú už na priemysloch (cena 95 eur) zatiaľ 1800km s jediným problémom čo bolo prasknutie prachovky, no chlapci v kaktuse mi to dali dokopy.
ak treba pedále na extrémne použitie resp si ťažký tak choď radšej do priemyslov i keď sú drahšie ale už len na tom ušetríš že nerozbiješ tie predošlé...
uvidíme aké budu moje ďalšie pedále rozmýšlam nad NS keď ich zničím...
Pridávam sa do fóra, chcem si kúpiť nové bmx pedále. Nedávno som jedne zahodil, vydržali mi cca 5 mesiacov, boli to longus za 15 éčiek. No teraz by som chcel kúpiť niečo kvalitné a kde by som vedel lahko vymeniť ložiská v prípade opotrebenia. Na tých longusoch mi odišli práve ložiská, škrípalo to až nakoniec sa zadrhli. Samozrejme som sa nevedel k tomu dostať, preto to tak skončilo. Vie mi niekto poradiť aké mém kúpiť? Moj finančný limit je 65 euro.
Jazdím na horskom bicykli cez aký kolvek terén a za každých podmienok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna radsej pouvazuj nad spd ..kludne nejake turisticke tretry.. Raz skusis a uz nebudes chciet jazdit bez toho
jasne!
ale mam v zalohe tie flaty co su hore uvedene, za tu cenu si nemozem stazovat... no spd je velka pomocka a som rad, ze som na ne presiel...
dAKER neviem odkial si, ale hentie BBBcka maju v kaktus biku za 10e akurat nemaju natlacene BBB, su len cisto cierne
http://www.cykloshop.sk/kategoria/nahradne-diely/pedale-klipsy/pedal-apd-f61-cierny/
Macroo u mňa prevláda Hill style, nohu von keď treba
dAKER neviem odkial si, ale hentie BBBcka maju v kaktus biku za 10e akurat nemaju natlacene BBB, su len cisto cierne
som z košic
jazdil som platformy:
- DABOMB - šmýkalo sa na nich ako sprosté, nohy som mal dochrámané, špice ostré jak svina, ničili brutálne podrážky topánok, odfajčil som ich za mesiac na zlé tesnenie v blatistom rajdení a zadrhli sa ( cena 25eur) vydržali mi dva týždne
- SPECIALIZED (big hitové) - menej sa šmýkalo napriek tomu že nemali ostré piny ale len oblé výčnevky, neničili žiadne topánky, prevedenie bolo dosť kvalitné (cena 42eur) držia stále ale už majú iného majitela
- CRANKBROTHERS 50/50X - občasné šmyknutie, ostré piny, ničili brutálne topánky, odfajčil som ich po 3 týždňoch, od výroby mali veľkú vôlu a jeden sa mi začal zadŕhať tak som ich vyreklamoval (cena 59 eur)
- SUNLINE V ONE - jazdím teraz, ešte ani raz som si netresol do nohy lebo perfektne držia na všetkých typoch topánok, ničia topánky len veľmi málo, majú ostré piny, narozdiel od ostatných sú už na priemysloch (cena 95 eur) zatiaľ 1800km s jediným problémom čo bolo prasknutie prachovky, no chlapci v kaktuse mi to dali dokopy.
ak treba pedále na extrémne použitie resp si ťažký tak choď radšej do priemyslov i keď sú drahšie ale už len na tom ušetríš že nerozbiješ tie predošlé...
uvidíme aké budu moje ďalšie pedále
Nieje nič, čo by mi na nich vadilo. Dobre držia a majú nižšie telo ako väčšina iných platforiem.
Zhanam nieco neSPD na zimaka, poslite mi do SS foto a info o cene.
Jazdím na horskom bicykli cez aký kolvek terén a za každých podmienok.