Ja som zmenil pôvodný uhol 67,5 stupňa na CTM Point na 66 stupňov-podla predpokladu je to teraz z kopca ovela lepšie,do kopca nepatrne horšie,ale k týmto zdvihom tento položenejší uhol sedí (montážou zloženia sa mierne zmenila aj celková geometria,hlavová trubka sa zdvihla cca o 11 mm,šlapací stred o cca 4 mm,uhol sedlovej trubky z pôvodných 73,5 stupňa na 73) celkovo je to na "ostrejšie" pojazdenie lepšie ako pôvodne
posledný komentár: 25. 3. 2006 o 10:45
Mňa tiež čaká vidla a rozmýšlam aj nad hlavkom.
volodaj: mohol sa ti zmenit aj sag to ovplyvni tiez, ale inak 1 stupen je fakt malo na nejaku znatelnu zmenu. Uz ked polozit, tak aj s dolnym EC, kedy sa dvihne predok este. Inak ale Pike ma myslim viac predsadene patky, malo by byt poznat zmenu vidlice.
je plno rámov,ktoré majú potenciál na fajn bike,ale výrobca im nadelil strmý hlavový uhol-napr: často vidno takéto hlavové na Ibis Mojo HD-áno,cena je vysoká,ale v prípade tohoto CTM sa stal z priemerného trial biku ***** endurko
http://unluckypete.com/2013/01/ibis-mojo-hd-with-cane-creek-angleset/
http://forums.mtbr.com/ibis/cc-angleset-mojo-hd-695419-2.html
Mna inak ale zaujima presny opak, teda zostrmit
Jediné čo som si všimol, že ju musím častejšie servisovať a že mi priebeh pružiny sedel lepšie ako vzduchová vidlica.
A Meridu jednu mám
ja som citil prechod z xc fulla na vituza riadne , ked teraz sadnem chalanom na canyony secko fajn len mam pocit ze pom cez riaditka pri zabrzdeni aj na rovine...prechod z 67 nizsie citit asi viac ako potom z 66,5 dalej aj typ ramu ako vravia chalani spravi svoje ....
marinada ...ja by som to skusil,ked mas aj ten novy ram ....
no lto k nam chodi jazdit "divocinu" kopce a ja ku nim upravene traily a skoky maju ich tam pozehnane a aj ten pajstunak sa stale meni
edit: no voloda .... len aby som nabuduce nemal viac "košer" vybavu ako Ty ,ked sa stretneme
A neboj, výbavu som si musel podrýpnúť, ja sa už nezmením. Elasťáky mám tiež a bežne ich nosím na cesťák, maratóny a aj také krátke rýchlejšie švihy kde moc nepadám