Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Jj, tiež ma hmotnosť príjemne prekvapila. Ja som "Foxová". Posledná "fungujúca" RockShox vidla bola pre mňa Reba Team s karbonovým krkom a Dual Air. Odvtedy sa nejako nemáme radi. Ani na požičaných testovačkách mi nejako nesedia.
Ak tou "mäkkosťou" máš na mysli priebeh zdvihu (hlavne na konci) tak to bolo hlavne u modelov s tlmením CTD. Nové vidlice s tlmením FIT4 (myslím, že od MY2015) majú v ľavej nohe možnosť uberať alebo pridávať tzv. tokeny, ktorými meníš charakteristiku chodu (má to aj RS) a zabraňuješ častému "bottom out". Ja s mojou hmotnosťou jazdím iba minimum, t.j. 1 token. K novej vidlici sa podľa modelu dodáva 4 až 8 tokenov.
Skor som myslel privelmi jednoduche prepadnutie na zaciatku zdvihu....
Ale je pravda ze foxy co som skusal neboli top modely (nevyznam sa v ich vidlach ale napr ta co je na lectorovi lc6) cize mozno kebyze skusim nieco ako je tato tvoja tak zmenim nazor(len to sme aj cenovo niekde inde)
Riaditka RACE FACE NEXT 3/4 RISER 31,8 mm x 725 mm
Predstavec RACE FACE TURBINE 31,8mm x 70 mm
Kolesá v zložení: náboje DT Swiss 240s DBIS (15/X12 os)
ráfiky No Tubes ZTR Arch MK3 29" 32 dier
špice DT Swiss Stainless
niple DT Swiss Pro Lock Alu
to o tých praskajúcich zadných stavbách čítam prvý krát a nemáš celkom pravdu, tento Gary bol ešte posledný skutočný Gary, s Trekom sa zlúčili až potom
Bolo toho pomerne dost na googli, praskalo to v casti, kde sa zvar napaja na hlavny cap v dolnej vzpere. Ale vzdy lepsie ako HiFi, tam to bolo myslim horsie /horne vzpery/. Ale nenapisal som to preto, ze Roscoe hejtujem, ten ram/bajk som raz skoro kupil, velmi sa mi pacil, trubky boli napuchnutejsie, nez u Reigna. Len som asi dako neprekusol Trekovu patku v oske (preto pisem, ze je to liznute Trekom, ostatne aj moj 2008 ram uz ma patku od Treku, nakoniec som skoncil pri rame, ktoreho patka je asi este horsia) a potom ten roztec tlmica (tiez Trek system, aj ked to sa dalo poriesit). Inak GF predal firmu Treku koncom roka 2005, akvizicia skoncila niekedy 2006, neviem presne,a tak 2006 a mozno 2007 este dobiehavali, 2008 a novsie uz boli (minimalne) z malej zcasti Trek (tipujem ale, ze navrh bol GF, len nasledne to trosku upravili podla Treku (mozme len spekulovat), posledny uplne original GF AM/EN bol imho Fat Possum). Co som ale nenasiel, kolko vazil komplet ram,vyzeral ze vela, ale mozno nie...inak sa stale jazdeny predava pomerne za dost (na druhej strane stare modely Sugaru uz zacinaju mat ceny veteranov, hehe).
misopetrovicnemal si minule v zjazde z Homole uz trosku problem ?
Ked odpocitas kusok hadice u tych Avid a ten 10g plastovy bazmek (neviem preco to Wladix vazil s nim, ale je dost tazky), tak ten rozdiel bude zanedbatelny (tiez tam nemas sroubiky)
Inak FIT4 som skusal a chodilo (aj zvukom) to ako stara MZ, takze spokojnost. Ak je to ale verzia kde zuzovali spodne nohy, tak na niektorych nabojoch moze koncit prasklinami, kdesi to sem ktosi daval. S tym nahananim gramov to nie je uplne vzdy zdrave. Naposledy si pamatam, ze to prehnali u Magury. Radsej mohli robit spodne nohy s karbonu ako Pace. Ale u lahkych jazdcov (<70kg) sa to celkom da, to je fakt.
lto, tak zatial brzdili obe... zadná síce začala trochu vädnúť ale ešte stále brzdila tak, že kebyže treba, tak zastanem ale normálne tolko nebrzdím, to bolo výnimočné
... Ak je to ale verzia kde zuzovali spodne nohy, tak na niektorych nabojoch moze koncit prasklinami ....
O praskaní vidlíc s niektorými nábami si si prečítal na Bikeandride. Tam, ale tiež napísali, že to len niekde počuli (Citujem: "Nové vidlice Fox 32 SC vypadají naživo zajímavě, už jsem ale slyšel, že se zúžené spodní nohy po utažení osy na některých nábojích lehce hroutí a praskají…"). Je to článok od človeka, ktorý bezvýhradne fandí Sramu (a teda aj RockShox) a tak napíše takmer čokoľvek proti konkurencii. V každom článku je to dosť viditeľné ako drží stranu Sramu. Takže by som bola trochu opatrná, pretože to sú také vyjadrenia, ktoré potom niekto prečíta a zopakuje na ďalšom fóre ako info "od niekoho" a nakoniec z toho bude fakt, ktorý sa ale nedá overiť lebo JPP
Tú vidlu mám so super duper uber light nábou Extralite a nič sa nekrúti ani nepraská. Myslím, že som ju na Dubničáku prevetrala statočne a v sobotu dostane ďalšiu nálož na technickom maratóne Rallye Sudety.
lto bohužial si mal s tými praskajúcími stavbami pravdu, sám som sa o tom presvedčil aj keď po určitej dobe môže asi prasknúť všetko a ešte som aj umyl bajk nejak som zabudol, že sa to nerobí...
a o tom Fat Possume bolo kedysi dávno písane vo Vele, už si celkom nepamätám čo no dopadol celkom dobre aj keď vtedy boli tie hmotnosti dosť vzdialené od dnešných bajkov, myslím že to bolo okolo 16 kg, bol to taký riadny tank
Kristina : asi ano, bude to odtial .. vsak u teba sa ale nebojim, ze by s tym nieco bolo.
imro1: no dufam, ze nie Roscoe .. Fat Possum myslim nebol az taky tazky, to skor komponenty, vsak ani dnes vacsina AM/EN hlinikacov moc lahka nie je. A dokonca aj niektore karbonaky su pekne tazitka /jeden taky mam doma/. Ale raz praskne vsetko.
lto, tak zatial brzdili obe... zadná síce začala trochu vädnúť ale ešte stále brzdila tak, že kebyže treba, tak zastanem ale normálne tolko nebrzdím, to bolo výnimočné
Cize mne z toho plynie, ze tento setup (XTR+Ashima) je pouzitelny na bezne jazdenie po Malych Karpatoch s lahkym bikerom. Teda u teba uplne ok, u mna by som brzdy stratil po 10km na prvom vyjazde s Palom niekde na Strazove
Vadnut ale znamena, ze sa packa zacina pritahovat k rajdom ? Guide mne toto nerobia, ani ked su rozpalene .. akurat tam hrozi, ze sa roztecie hadicka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak tou "mäkkosťou" máš na mysli priebeh zdvihu (hlavne na konci) tak to bolo hlavne u modelov s tlmením CTD. Nové vidlice s tlmením FIT4 (myslím, že od MY2015) majú v ľavej nohe možnosť uberať alebo pridávať tzv. tokeny, ktorými meníš charakteristiku chodu (má to aj RS) a zabraňuješ častému "bottom out". Ja s mojou hmotnosťou jazdím iba minimum, t.j. 1 token. K novej vidlici sa podľa modelu dodáva 4 až 8 tokenov.
Ale je pravda ze foxy co som skusal neboli top modely (nevyznam sa v ich vidlach ale napr ta co je na lectorovi lc6) cize mozno kebyze skusim nieco ako je tato tvoja tak zmenim nazor(len to sme aj cenovo niekde inde)
Predstavec RACE FACE TURBINE 31,8mm x 70 mm
Kolesá v zložení: náboje DT Swiss 240s DBIS (15/X12 os)
ráfiky No Tubes ZTR Arch MK3 29" 32 dier
špice DT Swiss Stainless
niple DT Swiss Pro Lock Alu
Aspoň nemusím obchádzať každý kamienok ako gramohoniči...
Bolo toho pomerne dost na googli, praskalo to v casti, kde sa zvar napaja na hlavny cap v dolnej vzpere. Ale vzdy lepsie ako HiFi, tam to bolo myslim horsie /horne vzpery/. Ale nenapisal som to preto, ze Roscoe hejtujem, ten ram/bajk som raz skoro kupil, velmi sa mi pacil, trubky boli napuchnutejsie, nez u Reigna. Len som asi dako neprekusol Trekovu patku v oske (preto pisem, ze je to liznute Trekom, ostatne aj moj 2008 ram uz ma patku od Treku, nakoniec som skoncil pri rame, ktoreho patka je asi este horsia) a potom ten roztec tlmica (tiez Trek system, aj ked to sa dalo poriesit). Inak GF predal firmu Treku koncom roka 2005, akvizicia skoncila niekedy 2006, neviem presne,a tak 2006 a mozno 2007 este dobiehavali, 2008 a novsie uz boli (minimalne) z malej zcasti Trek (tipujem ale, ze navrh bol GF, len nasledne to trosku upravili podla Treku (mozme len spekulovat), posledny uplne original GF AM/EN bol imho Fat Possum). Co som ale nenasiel, kolko vazil komplet ram,vyzeral ze vela, ale mozno nie...inak sa stale jazdeny predava pomerne za dost (na druhej strane stare modely Sugaru uz zacinaju mat ceny veteranov, hehe).
misopetrovicnemal si minule v zjazde z Homole uz trosku problem ?
Tie povodne starsie typy objimok su lahsie, ale matchmaker je lepsi zas u tych novsich.
Ked odpocitas kusok hadice u tych Avid a ten 10g plastovy bazmek (neviem preco to Wladix vazil s nim, ale je dost tazky), tak ten rozdiel bude zanedbatelny (tiez tam nemas sroubiky)
Inak FIT4 som skusal a chodilo (aj zvukom) to ako stara MZ, takze spokojnost. Ak je to ale verzia kde zuzovali spodne nohy, tak na niektorych nabojoch moze koncit prasklinami, kdesi to sem ktosi daval. S tym nahananim gramov to nie je uplne vzdy zdrave. Naposledy si pamatam, ze to prehnali u Magury. Radsej mohli robit spodne nohy s karbonu ako Pace. Ale u lahkych jazdcov (<70kg) sa to celkom da, to je fakt.
O praskaní vidlíc s niektorými nábami si si prečítal na Bikeandride. Tam, ale tiež napísali, že to len niekde počuli
Tú vidlu mám so super duper uber light nábou Extralite a nič sa nekrúti ani nepraská. Myslím, že som ju na Dubničáku prevetrala statočne a v sobotu dostane ďalšiu nálož na technickom maratóne Rallye Sudety.
imro1: no dufam, ze nie Roscoe
Cize mne z toho plynie, ze tento setup (XTR+Ashima) je pouzitelny na bezne jazdenie po Malych Karpatoch s lahkym bikerom. Teda u teba uplne ok, u mna by som brzdy stratil po 10km na prvom vyjazde s Palom niekde na Strazove
Vadnut ale znamena, ze sa packa zacina pritahovat k rajdom ? Guide mne toto nerobia, ani ked su rozpalene