Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Peter to bude troška problém v dnešnej dobe 31,6 pod 150 g.najbliššie sa k nej bliži Extralite UL2.Ešte foto tých nabojov pre teba
Peter teda možnosť je ale cena ja 12000 litrov a to už sa aj mne zdá veľa
12k je vela a tolko nie som ochotny dat, ale ja vidim aj ine moznosti:
- USE Alien Carbon sa vyrabala do roku 2006 v hmotnosti < 150g (t.j. podobna hmotnost 31.6 ako 25.0). Presvihol som jednu aukciu na eBayi, kde bola tato hmotnost overena, ale sedlovka bola pouzivana, tak som do toho nesiel, dufajuc, ze sa este sa objavi
- New Ultimate aluminium , 136g, 135 - 175 EUR, http://www.fairwheelbikes.com/europe/index.php?main_page=product_info&products_id=89;
- KCNC Ti Pro Lite Scandium, 160g, 83.9 EUR s red clamps (alebo 110 USD + duty);
- spominana Extralite UL2 ma 168g, ale to viem dosiahnut svojou starou USE Alien carbon 25.0 x 350 v tunovanej redukcii, nieco ako na foto, ale USE termoplast 25.0/31.6 (len ten bike look uz nebude taky cool).
No tak zober novu tu USE Alien Carbon majuju za 99 Eur len neviem či ma tu tvoju požadovanu hmotnosť nepišu to tam. Značke KCNC by som sa z daleky vyhýbal max tak kladky do prehadzovačky.
Inč sedlovka je to táto asi najdrahšia aká sa dá zohnať vyrobená na mieru AX Lightness Europa 27.2/290 (108 g)
Tiež sa pridávam. Mal som možnosť kúpiť za super cenu ZTR olympic na TUNE naboch no pri pomyslení na moje motto "kto brzdí nevyhráva" som sa rozhodol že ich nezoberiem.
Co tak nieco lahsie, Syntace 119 a pod? Thomson je krasne frezovany, ale tazky.
Ano je krásny, a tie gramy naviac mi vôbec nevadia. Ja som trocha iný typ. Ja si skladám bike v prvom rade pre OKO. Nevravím, že takí rosťo s marecejom nie, no mňa viac nadchne to, ako vyzerá a nie kolko váži. I ked samozrejme váha tiež zohráva určitú rollu.
Ano je krásny, a tie gramy naviac mi vôbec nevadia. Ja som trocha iný typ. Ja si skladám bike v prvom rade pre OKO. Nevravím, že takí rosťo s marecejom nie, no mňa viac nadchne to, ako vyzerá a nie kolko váži. I ked samozrejme váha tiež zohráva určitú rollu.
Myslim ze sa zhodneme, som ale toho nazoru, ze moze byt aj lahky aj pekny pre oko. Pozri napr. predstaveccopyrightwww.rotorusa.com www.rotorusa.com.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Peter teda možnosť je ale cena ja 12000 litrov a to už sa aj mne zdá veľa
12k je vela a tolko nie som ochotny dat, ale ja vidim aj ine moznosti:
- USE Alien Carbon sa vyrabala do roku 2006 v hmotnosti < 150g (t.j. podobna hmotnost 31.6 ako 25.0). Presvihol som jednu aukciu na eBayi, kde bola tato hmotnost overena, ale sedlovka bola pouzivana, tak som do toho nesiel, dufajuc, ze sa este sa objavi
- New Ultimate aluminium , 136g, 135 - 175 EUR, http://www.fairwheelbikes.com/europe/index.php?main_page=product_info&products_id=89;
- KCNC Ti Pro Lite Scandium, 160g, 83.9 EUR s red clamps (alebo 110 USD + duty);
- spominana Extralite UL2 ma 168g, ale to viem dosiahnut svojou starou USE Alien carbon 25.0 x 350 v tunovanej redukcii, nieco ako na foto, ale USE termoplast 25.0/31.6 (len ten bike look uz nebude taky cool).
Inč sedlovka je to táto asi najdrahšia aká sa dá zohnať vyrobená na mieru AX Lightness Europa 27.2/290 (108 g)
ps: KUPIM. Thomson elite X4, 0°,90mm...
Co tak nieco lahsie, Syntace 119 a pod? Thomson je krasne frezovany, ale tazky.
Tie su lahke, ako Claviculy
Myslim ze sa zhodneme, som ale toho nazoru, ze moze byt aj lahky aj pekny pre oko. Pozri napr. predstavec
Tiez ale je pravda, ze nemusime mat vsetci stejne
Myslim ze sa zhodneme, som ale toho nazoru, ze moze byt aj lahky aj pekny pre oko. Pozri napr. predstavec http://www.rotorusa.com/images/s1stem_big.jpg.
Tiez ale je pravda, ze nemusime mat vsetci stejne
2peterg: ake ma parametre ta vecicka a kolko vazi a kostuje...
Hlavne ze si citoval odkaz na foto
+ fotopost od peterq na strane 31
Hlavne ze si citoval odkaz na foto
+ fotopost od peterq na strane 31
hej, ved potom som si to neskor aj uvedomil
heh, ta vaha je az neskutocna... inac na pohlad velmi pekny predstavec.
No ved inac by som si ho nevybral
[Má a preto som to zrušil. R]