Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
ouky, ja sa len radsej pytam, lebo 44g (cca 8%) je slusne...na druhej strane je prijemnejsie, ked vyrobca udava viac a doma zistis, ze mas lahsiu vec, ako ked udava menej a mas tazsiu.
Nieco pre Mareceja : Token CrMo BB 113mm JIS, 220g (nie je vidiet na displeji).
Made in Taiwan, ale solidna praca a slusna hmotnost za velmi slusnu cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne napr sluzi uz ta vaha na rozoznanie modelu
tmax: ja poznam katalogove hmotnosti a bol som milo prekvapeny nizkymi hmotnostami obidvoch verzii
zigo: tu nejde o to ci ty alebo ja pozname co je na fotke, ale o dohodnute pravidlo
Made in Taiwan, ale solidna praca a slusna hmotnost za velmi slusnu cenu.
Mne to zatial vychadza na 367.9g na <cm zdvihu> (s plastami Racing Ralph 2.1") a este nie je koniec... Hin sa ukaz
Vydeľ hmotnosť biku súčtom predného a zadného zdvihu v cm. Spraviť ľahký bike pri zdvihu 90mm, to dokáže každý
No daj cislo pravdy ... Ako pocitam, tak pocitam, pod 500g/<cm zdvihu> sa neviem dopocitat
Ja nič, len som trochu podpichol
Take enduro 160/160 by vyslo pri tejto "mernej" hmotnosti (367,9g/cm) na 11.77 kg, takze celkom slusny koeficient pre zaciatok.
Marzocchi Bomber EXR Air 2003 - krk 21 cm