Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Boa chcel som povedat dopredu Tipujem, ze na zadnom tie boky rychlo zidu a bude to aj tazsie odvalovat. Ale pokial ho budes mat vzadu len na hline tak noproblemo. Sak ty uz vies
bedo samozrejme, ale skor 32, nech je pod 1800
Ale nie. Predpokladal som, ze druha cislica bude zacinat na sedmicku. Hmotnost je samozrejme dobra, kedze je vazena na kompletku, aj s oskou a je to 29" 34.
palo1707 ja som ich zhodil z bajku pri prvej príležitosti a nahodil XTRká a sme v téme hmotnosti.... takže som riešil len hmotnostnú stránku mne osobn tiež viac vyhovuje shimano ako avid..a konkrétne ak by som si mal vybrať že či guide alebo shimano deore tak beriem lacné deorečka
hmm.. sme premiovy dealer ghostu a jediný ghost čo sme kedy reklamovali kôli puknutiu bol amr 5700 ročník 2011 (ktorému kolega praskol zadnú stavbu jazdením po kanárskych ostrovoch) ale už by aj stačilo toho OT
Dokaze premiovy dealer ghostu pozhanat samostatny Lector ram? Asi nie co?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatial podla ohlasov na nete je spololahlivost a ovladanie vyborne.
ja si elegantnu packu predstavujem asi takto, specialized ma tiez nieco podobne:
ale pokial je funkcny aj ten ich kolik, tak preco nie...
Ta BikeYoke vyzera lepsie, to hej.
Trosicku viac ako som cakal, ale moze byt.
Ale nie. Predpokladal som, ze druha cislica bude zacinat na sedmicku. Hmotnost je samozrejme dobra, kedze je vazena na kompletku, aj s oskou a je to 29" 34.
Kristina ale to je nejaky starsi model ze?
Uvádzaná hmotnosť 490g reálne 539g
Komplet s fabrickymi paskami 1664g.
A so zrezanou Foxkou sme na 1794g
hmm.. sme premiovy dealer ghostu a jediný ghost čo sme kedy reklamovali kôli puknutiu bol amr 5700 ročník 2011 (ktorému kolega praskol zadnú stavbu jazdením po kanárskych ostrovoch) ale už by aj stačilo toho OT
Dokaze premiovy dealer ghostu pozhanat samostatny Lector ram? Asi nie co?