Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Jezusromanx .. nebol by som si taky isty .. urcite tam nieco chyba oproti starsim modelom (napr. olej) .. vnutorne aj vonkajsie nohy su (predpokladam, kedze nemam presne tento model) rovnako ako starsi model uplne tie iste pre 80-120mm Reba verziu, pre 130,140 a 150mm Revelation verziu (porovnaval som rozobranu Rebu 80-120 straight a Revelation 150 tapered) .. rozdiel je len v dlzke vnutornej oske na tlmenie a mozno na tej kde sa fuka) a v pozicii puzdier. Naviac tapered verzia noh je tazsia ako nontapered (tiez som to vazil). Ak to porovnam s prvou verziu Reby (ktoru stale mam a ma navarky na Vcka), rozdiel tam ale je, tusim ale len okolo 80g (zrezana stara Reba ma cca 1670g, pricom uchyt pre navarky ma tak 40g urcite). Ak je tam MC patrona, tak tie novsie od cca 2011 (ci kedy ich zacali robit) su o nieco lahsie. Vzhladom na to, ze je dnes o 11 rokov neskor, nepovazujem to za ziaden pokrok. Mam doma stale Pace RC s karbonovymi nohami z roku tusim 2004 , s rovnakou technologiou to mohli vyrazne odlahcit a nic. V kazdom pripade je ale RS dobra volba, uz len kvoli nahradnymi vecickam, len cas od casu clovek trafi zly kus, ktory nema dobre tolerancie , alebo zle nastavene puzdra, ktore drhnu. Ak je vsetko ako ma byt, tak to chodi vyborne.
Potunili, ale za aku cenu... Solo air namiesto Dual air a ked ju nechces mat trvalo zamknutu, tak bez namontovania remote lockoutu to nejde, cize este treba priratat zbytocne desiatky gramov naviac. Alebo ak sa chces zbavit packy, tak musis rozobrat MC patronu a sachovat tam s pruzinkami (zihadlo by vedel presne).
Packy som sa zbavil a nic som nerozoberal. Pouzijes kusok lanka zo zhodenej packy a zaaretujes odomykanie na vidle. Praca na dve minuty.
No to ano, to je rychla vychytavka. Ale potom uz nemozes pouzit lockout, nie? Ked tu pruzinku vyberies, tak ho v pripade potreby potom mozes potocenim toho kolieska ovladat.
No to ano, to je rychla vychytavka. Ale potom uz nemozes pouzit lockout, nie? Ked tu pruzinku vyberies, tak ho v pripade potreby potom mozes potocenim toho kolieska ovladat.
Žiješ v inej dobe. Už to nerobia naopak takže ak ma lockout nezaujíma tak ho vôbec nemusím namontovať.
Ale inác máš pravdu, že na modeloch kde to tak montujú-montovali tak to tiež nepovažujem za dobré riešenie.
Tiez si myslim, ze to musi byt model 2017. Tazko by jeden modelovy rok mohol mat opacne rezimy lockoutu. Ale dobre vediet, ze si po rokoch konecne uvedomili aka je to ***** a konecne to zmenili.
No joooo. Som docela rad ze to zmenili a ze tu zmenu som akurat zachytil. Este by to chcelo upravit chod vidlice alebo si na neho zvyknut. Na moj vkus ma prilis linearny chod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Packy som sa zbavil a nic som nerozoberal. Pouzijes kusok lanka zo zhodenej packy a zaaretujes odomykanie na vidle. Praca na dve minuty.
Žiješ v inej dobe. Už to nerobia naopak takže ak ma lockout nezaujíma tak ho vôbec nemusím namontovať.
Ale inác máš pravdu, že na modeloch kde to tak montujú-montovali tak to tiež nepovažujem za dobré riešenie.
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rock-shox-bottomless-tokens-pre-vidlice-32-mm.html
RockShox fork SPRING BOTTOMLESS TOKENS - SOLO AIR/DEBONAIR (QTY 5) - SID/REBA/REVELATION/RS-1/BLUTO
18,39 €
MOC 22,99 €U Foxu to funguje rovnako, 3 ks boli pribalene k vidlici.
na som si to na starej foxe 2013 musel vyrábať, jeden token docela pomohol, dva by boli asi ešte lepšie pre 120 zdvih/29
vid napr.