Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
...Ináč vymeniť iba prasa môže byť dobrá varianta, ale na fórach som nenašiel 100% info, či je bežná páka na dvojpiest kompatibilná (koľko kvapaliny tlačí)....
Mam Saint paky na XT M8000, predtym som mal Saint paky na ZEE strmenoch. ani jeden set nema/l problem
Cena vzhladom k hmotnosti nie zla, praveze naopak, ale pokial nieje .uncy... vyrobca rafikov tak by sa patrilo uviest znacku odkial pochadzaju. Ked so spicmi a nabojmi to neni problem
Uncy na centerlock veští zas použitie hnusných adaptérov naviac. Teda jedine žeby Uncy dalo v Novatecu urobiť aj 6 dzúru. Ale aj tak by ma zaujímali len Uncy ráfiky.
Jaiub, mas u mna pivo za vsimavost ( naboje na danych kolesach su DT 350 Straightpull Boost )...samozrejme tie kolesa neberte ako nejaky finalny produkt, toto su zatial len "pracovne" a testovacie verzie kolko toho zvladnu hlavne tie rafky. Rafky su samozrejme Azia, ale mam tu na testovanie a porovnavanie ich kvality zatial rafky od dvoch vyrobcov ( 1x Taiwan, 1x Cina ) a este su na ceste jedny z taiwanskeho Taichungu. Osobne mam za to ze kvalitne rafky su zaklad pre dobre kolesa, takze v tomto smere idem jednoznacne po ich kvalite a nie nejakej nizkej nakupnej cene. Ak niektore z nich budu splnat vsetky ocakavania, tak ich zaradime do ponuky az niekedy koncom februara ( ked uz budu mat za sebou nejake tie 100vky kilometrov hlavne v narocnejsom terene )
bimjeam, chcel by som aby boli v ponuke aj samotne rafky, ale vsetko zalezi od toho co som napisal vyssie
Maxxis Ikon 29x2.35 EXO, TR, 3C maxx speed, 15cm siroky v rozbalenom stave
pri tej cene by som taky rozdiel necakal, treba odratat tusim 23g koli paske a karticke
ak ma niekto sirku + hmotnost 29" Ardentu 2.4" , Vittoria Barzo + Mezcal 2.35, pripadne Nobby Nic 2.35, alebo aj Tufo XC 11, alebo ine 2.35" plaste budem rad - nie vzdy su tieto kotvy dostupne, rad by som si rozsiril moznosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam Saint paky na XT M8000, predtym som mal Saint paky na ZEE strmenoch. ani jeden set nema/l problem
Takto vyskladane so spicmi Sapim CX Ray cca 860e, keby sa tam dali napr spice DT Competition Race ( a hmotnosť by bola cca 1320-1330g ) tak cca 770e
A ako že noname, ja tam vidím nejaký uncy...
bimjeam, chcel by som aby boli v ponuke aj samotne rafky, ale vsetko zalezi od toho co som napisal vyssie
pri tej cene by som taky rozdiel necakal, treba odratat tusim 23g koli paske a karticke
ak ma niekto sirku + hmotnost 29" Ardentu 2.4" , Vittoria Barzo + Mezcal 2.35, pripadne Nobby Nic 2.35, alebo aj Tufo XC 11, alebo ine 2.35" plaste budem rad - nie vzdy su tieto kotvy dostupne, rad by som si rozsiril moznosti.