Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Maxxis Ikon 29x2.35 EXO, TR, 3C maxx speed, 15cm siroky v rozbalenom stave
pri tej cene by som taky rozdiel necakal, treba odratat tusim 23g koli paske a karticke
ak ma niekto sirku + hmotnost 29" Ardentu 2.4" , Vittoria Barzo + Mezcal 2.35, pripadne Nobby Nic 2.35, alebo aj Tufo XC 11, alebo ine 2.35" plaste budem rad - nie vzdy su tieto kotvy dostupne, rad by som si rozsiril moznosti.
No celkom rozdiely. A podľa výrobcu by tento Ikon mal mať 740 g.
Tak ten prvy relane tych 750gr ma co je +/- v pohode, len ten druhy sa opustil
Mimochodom takto nejako vazia vidlice FOX34 120mm, SID World Cup 100mm a FOX32 100mm. Vsetko Remote verzie s oskou vazene bez pacok uzamykania. ( FOX32 je uz so zrezanym krkom, s jeho plnou dlzkou 1400gr )
Mimochodom takto nejako vazia vidlice FOX34 120mm, SID World Cup 100mm a FOX32 100mm. Vsetko Remote verzie s oskou vazene bez pacok uzamykania. ( FOX32 je uz so zrezanym krkom, s jeho plnou dlzkou 1400gr )
ta prvá by sa mi hodila ale radšej bez pačky na rajdoch
hmotnosti predpokladám dospelej 29ny nie detská 27?
Maxxis Ikon 29x2.35 EXO, TR, 3C maxx speed, 15cm siroky v rozbalenom stave
pri tej cene by som taky rozdiel necakal, treba odratat tusim 23g koli paske a karticke
ak ma niekto sirku + hmotnost 29" Ardentu 2.4" , Vittoria Barzo + Mezcal 2.35, pripadne Nobby Nic 2.35, alebo aj Tufo XC 11, alebo ine 2.35" plaste budem rad - nie vzdy su tieto kotvy dostupne, rad by som si rozsiril moznosti.
Tych 700g nie je az taky problem ako to, ze ta tusim lahsia cast prevodov relativne citelne odobera vykon. Co nevadi nejak v zime a ked sa clovek teriga kadetade, ale inak to asi nebude uplne to prave.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1382033.html?hilit=barzo+2%2C35#p1382033
ta prvá by sa mi hodila
hmotnosti predpokladám dospelej 29ny nie detská 27?
Hledej, Šmudlo!
https://www.mtbiker.sk/foto/388423/10342_hmotnosti-mtb-komponentov-a-doplnkov_5b488a8162631jpg.html
Aneb keď potrebuješ redukciu z 1.5 na tapered