Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Tieto pozitiva sa tykaju len uvedenej verzii RACE SPORT, alebo vseobecne RACE KINGU? Zvazujem totiz kupu a tak by ma to celkom zaujimalo. Na zalozaku ich v drotenej verzii vozim uz par rokov a zatial su v poho
Tieto pozitiva sa tykaju len uvedenej verzii RACE SPORT, alebo vseobecne RACE KINGU? Zvazujem totiz kupu a tak by ma to celkom zaujimalo. Na zalozaku ich v drotenej verzii vozim uz par rokov a zatial su v poho
Protection je tiež pretekársky plášt. To je najvyšší model z top zmesou. Race Sport nie je tubeless ready. Tréningový plášť je verzia Performance. Mám skúsenosti so všetkými tromi verziami. Pre tubeless ready jednoznačne Protection.
Vsak ten Performance je tiez dost dobry TR plast. Nevidel som ziadny rozdiel oproti protection v tubeless nasadzovani/tesneni. Ale hej ma lepsiu ochranu a asi aj lepsiu zmes.
RaceKing RS ma tak tenke bocnice, ze sa mi ich podarilo poskodit uz pri nahadzovani na koleso. Normalne som rukami natrhol kord tak, ze plast zacal v tom mieste nenormalne hadzat. Od nova urcite nebol poskodeny, nenahadzoval som ho prvy krat. Nasledne putoval do kosa
na RaceKing protection nedam dopustit. lahky, rychly, odolny (davam pozor kade idem, ale nemaznam sa a aj kila mam), dobra vydrz (zmes ma aj grip, aj trva, kym sa zoderie). pouzivam ho ako zadny palst do sucha, co je v podstate stale a bude stale castejsie. ked je hnusne a blato, nejdem jazdit, nemusim, nie som pretekar. nemam problem s trakciou ani v najtechnickejsich usekoch uphill, ani bomby downhill. predtym som mal spesl ground control s-works, ktory mal citelne lepsi grip vo vlhkejsich podmienkach (u mna malo pravdepodobne), ale teraz viem, ze ma vyrazne spomaloval (strava povedala). z obav z on/off efektu by som ho dopredu nedaval a ak ano, tak vo vacsej sirke. preferujem vpredu bontrager XR1.
jj, zmes Black Chilli je celkom poznať. Osobne som mala trochu problém utesniť performance verziu. Strácala tlak. Na druhý deň sfúkol na menej ako polovičný tlak.
To su urcite zase dva, alebo kombinacia s mackou. Ale aj na dva je to v macakovom pripade privela, takze velmi divne. A ani nazov a typ kotuca nenapisal. Pokazil sa odkedy je v tej Přaze...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Race sport ... dnes dosiel
ale treba skusiť aspon raz
možno sa podarí aj zodrať dezen
ten race sport je "pretekarska" verzia
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-race-king-racesport-29x2-20-kevlar.html
tu je jeho tazší, "treningovy" brat
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-race-king-protection-29x2-20-mtb-plast-kevlar-tubeless-ready-model-2018.html
savings Continental Race King II 29x2.2" Performance plášť, TLR, kevlar
27,99 € savings
MOC 41,99 €