Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Uf. Takto po pamäti by som povedal, že mierne nad Ikonom. Ale ruku do ohňa za to nedám. Večer ich môžem zmerať a hodím to sem.
V podstate majú 5 úrovní: XR0 - XR5. Smerom hore v číslovaní pribúda gripu a samozrejme sa zvyšuje sa odpor a váha. Chvíľu som vzadu jazdil aj XR1 a to bola raketa.
Napinák som nevidel na ani jednej Liberte ani city CTMku...
Nevidim to tychto systemov, ale niekde sa napina retaz tak, ze sa posuva v patkach. Proste niekde musi byt nieco, co vie retaz dopnut, ked sa predlzuje. Bud tie patky, alebo taky ten malicky napinak, co ma napr. Rohloff.
Ano pena. Stuple maju 5g tak ako vsetky plastove, napr. aj ESI. Tieto su rozmerovo ako Esi Chunky, akurat ta pena je tvrdsia. Ocakavam od nich, ze sa nebudu tak deformovat ako Esicka.
Nie vzdy je 22g 22g, ze jachmel Hlavne ked to kupujem kvoli tym gramom, este maju aj tu odvahu to uviest na obal... Idem poslat srdecne pozdravy do italie Neviem ci si ich necham, ak by mal niekto zaujem tak sa ich asi vzdam...
Jaiub Talianske vahy. Nieco ako velkosti Sportful oblecenia Tie gripy mi vyhovuju viac ako ESI Chunky a stale su oppolovicu lahsie. Plusminus co uvadzaju je uplne jedno. Ak ta nepresvedcili, rad ta ich zbavim. Podla mna su super.
Veru nepresvedcili, ako si spominal na omak su dost tvrde a moc sa mi to nepozdava, som skor na pohodlie A voci 42g Ritchey wcs co mam teraz mi to zato nestoji. Uz sa ozval jeden chalanisko, tak ak by zmenil nazor tak su tvoje Rozmyslam ze skusim tie prologo, myslis ze sa bude dat na nich odrezat ten zaslepeny koniec aby sa dali pouzit klasicke koncovky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V podstate majú 5 úrovní: XR0 - XR5. Smerom hore v číslovaní pribúda gripu a samozrejme sa zvyšuje sa odpor a váha. Chvíľu som vzadu jazdil aj XR1 a to bola raketa.
Nevidim to tychto systemov, ale niekde sa napina retaz tak, ze sa posuva v patkach. Proste niekde musi byt nieco, co vie retaz dopnut, ked sa predlzuje. Bud tie patky, alebo taky ten malicky napinak, co ma napr. Rohloff.
Nejake vahy som nasiel tuna https://www.bikestation.fi/info/en/brands/rohloff/speedhub/weight/ .. uz dlhsiu dobu najdem vahu niecoho len ako obrazok v google.
Minion DHF 27,5x2,30 3c papierovo 825g- reálne 898g
Aggressor 27,5x2,30 papierovo 845g- reálne 817g.
Tak stredové štuple majú 2,8 mm. Bočné z vnútornej strany 4mm.