Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Veľmi schopné pláštiky...ale aj po tých WOLFACKOCH stále pozerám...Hlavne kombináciu TRAIL/CROSS...so šírkou to vyzerá dobre, hmotnosť tiež..len by som potreboval reálne porovnanie valivého odporu s Vittoriou. Pretože každý výrobca píše o nízkom valivom odpore, ale napríklad také Pirelli Scorpion to je otras vo väčšine verzií. Zatiaľ jedine Vittoria presvedčila, že má naozaj veľmi schopný valivý odpor..zmeraný aj pocitový.
Pozerám tento test často, ale akosi poslednou dobou dlabú na MTB plášte a testujú len na trápne cesťáky. Ale samozrejme o zmesi to niečo hovorí. Hľadal som wolfpack na úvode rebríčka a je to ako píšeš taký lepší priemer...čiže pri MTB asi potom možno očakávať niečo ako IKON. Škoda, že to nedali na zatiaľ na test, lebo dezén, hmotnosť a šírka by mi dosť vyhovovali na väčšinu sezóny. Ešte odolnosť bočníc, lebo hodne jazdím po ostrých skalách, ale to by som rýchlo preveril
Set up na leto, ale v pohode vyskúšané aj na dnešnom snehu
Zadok:
Suncycle podium cl carbon 36
Maxxis Aspen 29x2.4wt
Sram XX1
Xtr RT-M900 160mm freeza
Ventil 4g
Páska TLR Schwalbe
1954g bez mlieka
Predok
Maxxis Ikon 29x2.35 3c maxspeed - používaný cez jar 2020
Xtr RT-M900 180mm freeza
Páska TLR Schwalbe
Ventil 4g
1629g s 90ml mlieka Schwalbe
Pekný setík kolies..mal by som si aj ja také zaobstarať..akurát som si dnes vyhadzoval túto zlatú kazetu XX1 a zadné koleso na váhe vyše 2500g dával som tam starú kazetu GX..to som už nemal ani odvahu vážiť zajtra mi príde na predné plášť REKON+ 2.8..a budem mať setík kolies tesne pod 5 kíl
Aj tak si myslím, že solídny gramár by mal mať ako povinnosť nakúpiť si tento setík oproti bežnej zostave: bežné sedlo s karbónovými lyžinami, solídna teleskopka, ľahké karbónové rajdy úspora necelých 500 g v cene necelý liter..nekúp to...navyše takýto gramár zároveň poteší a ukáže stredovek svojej zadnici
Akcia nebola, to by som sa podelil Len bystre oko Zhodou okolnosti som zahliadol sucasne na predaj sedlovku a takmer nove rajdy v cz, tak som sa odhodlal. Keby bolo iba jedno z toho by som do toho neisiel... Len nevyhoda je, ze teraz mam potrebu nevyhnutne vymenit predstavec (este sa neviem rozhodnut za aky) a aj sedlo za carbonio A sedlovka je 30,9x350, rajdy 720mm. Hej zamok vyzera mega pevne a odolne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Wolfpack sa velice dusuje aj pri cestnych plastoch, ze maju nizky valivy odpor, ale v teste vysli nanajvys ako lepsi priemer..
https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews/wolfpack-road-race
ventilky 8g
Xtr 180mm 139g
Xtr 160mm 115g
Bike ahead the flatbar
Zadok:
Maxxis Aspen 29x2.4wt
Sram XX1
Xtr RT-M900 160mm freeza
Ventil 4g
Páska TLR Schwalbe
1954g bez mlieka
Predok
Maxxis Ikon 29x2.35 3c maxspeed - používaný cez jar 2020
Xtr RT-M900 180mm freeza
Páska TLR Schwalbe
Ventil 4g
1629g s 90ml mlieka Schwalbe
A ak sa nemylim tak uncly ma naboje dt 350
scarinko nie nevyhnutne
https://r2-bike.com/GELU-Components-Bundle-Saddle-Seatpost-Handlebar-Gold-Edition