Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Xt-cka samotne kluky su o 10g lahsie Prevodniky vazia rovnako, aj ked som bol v tom ze je tam materialovy rozdiel a tym padom xt bude tiez lahsi. Ta zubata ozruta vazi 128g v oboch pripadoch! (34z)
Je to ocel. Ja mam v plane prechod na 34z z terajsich 32z a neviem sa rozhodnut, ci kupit XT prevodnik (resp. SLX), alebo kupit garbaruk, ktory je sice o 50 g lahsi, ale je hlinikovy.
S tými oceľovými prevodníkmi treba hlavne opatrne. Oni vydržia toho dosť, ale zas v systéme pomerne rýchlo odchádza reťaz. A je v podstate jedno aká reťaz, či drahá, alebo lacná. Mne sa rapídne zväčšila spotreba reťazí po tom ako som vymenil hliníkový Wolfttoth CAMO za antikorový. Nie som si 100% istý že to robí prevodník, ale kazeta sa zdá byť v poriadku. ale reťaze aktuálne mením tak po 600km.
Neviem, neskumal som to. Bol som v tom ze je tam rozdiel bud v pavuku alebo samotnom ozubeni. No podla vypoctov co som hore predviedol mi to nevychadza
branomelis S tymto nazorom suhlasim, silno vaham nad garbaruk kazetou a rad by som skusil xx1/x01 eagle retaz pre ich povestnu niekolko tisicovu vydrz. Ale zaroven sa bojim, tym ze su take "tvrde" aby som si za pol sezony neodpalil kazetu... Prevodnik pouzivam hlinikovy garbaruk a doteraz mi retaze slx/xt/xtr/gx vydrzali tak 1200-1900km na xtr kazete. Vzdy si to odnesie najslabsi clanok, preto mam z toho obavy, aj xtr uz pomaly dosluhuje, minimalne 5 najmensich pastorkov, nejakych +- 15k km. Alebo zostanem nadalej pri xt-ckovych retaziach... Ale zas ta zbierka retazi co mi lezi doma...
Je tam trochu problém, že opotrebenie reťaze sa dá merať mierkou. Ale ja napríklad opotrebenie kazety ani prevodníku neviem po 6 tisíc km posúdiť. Toľko mi vydržala reťaz SRAM XX1 na novej kazete XX1 s hliníkovým prevodníkom Wolfttoth. Kúpil som novú reťaz SRAMxx1 nahodil a ľahké prevody hrkotali ako na starom vybehanom traktore. Vymenil som prevodník za menej jazdený a všetko išlo hladko. Tak som si povedal, že kúpim antikor Wolftooth a bude pokoj..pokoj bol, ale reťaz XX1 som dotočil sotva do 2 tisíc km. Tak som kúpil novú reťaz XX1 (myslel som že predtým bola vadný kus) a na tej sotva 1200km...
V podstate pohon sram XX1 komplet doporučujem, ale ako komplet nový set kazeta, reťaz, prevodník..vtedy je výdrž perfektná ..kľudne by som potom na dojazdenie prešiel aj na reťaz GX, ale keby dala aspoň tých 1500-2000km...a nie ako teraz 500-800km...nejde ani tak o cenu ako o to že raz mesačne musím meniť reťaz..to je na drbnutie.
už musím aj striedať. Len už neviem akú tam dať. Dám novú tak ju strašne rýchlo natiahne, tak tam dávam jazdené, len to už aby som menil pomaly raz týždenne a to sa mi nechce. ..Je tu ináč aj téma na tento problém, len tam sa riešilo hodne vecí ale či aj toto ohľadom prevodníkov neviem..Môžeme aj tam sa baviť, lebo materiál prevodníku má hodne čo povedať o životnosti reťaze.
Materiál prevodníka môže samozrejme, ale skorej by som sa zameral na profil-šírku, dĺžku,výšku zubov wolftooth vs Orig. Mne na hliníkovom Garbaruku sa spravili už po pár jazdách jemné nazvem to "otlačenia" na zuboch t.j. skrátila sa dĺžka a v mieste otlačenia je zub širší a ak má podobný profil aj tvoj wolftooth, nerez neotlačíš tak výsledok môže byť príliš veľké namáhanie čapov reťaze t.j. sa skôr natiahne
Nikto sa tu ale okrem výdrže prevodníka nezaoberá tým že Shimano prevodníky sú IMHO na drsnejšie dolekop použitie nepoužiteľné kvôli ich nízkym zubom. S vysokými zubami som jazdil Garbaruk, a teraz mám Deckas od aliho za 6€ (zuby majú vysoké cca tak isto, len cena je trochu iná ). Predchádzajúci Deckas som vyradil spolu s XT reťazou po 1100km. Preventívne, ešte reťaz "nelepil". Garbaruk mi vydžal toľko isto a musel som meniť lebo mi reťaz pri jednom výjazde "nalepil" a som ju zničil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ja že to váži 2,99kg
moje stare GX s garbačom maju 582g
Komplet rajdy 178g
moje stare GX s garbačom maju 582g
Kľuky XT8100 a SLX 7100 vážia rovnako. Rozdiel je len v prevodniku. Ak kupis za cenu XT , SLX a garbaruk, si na tom o 50g lepsie za rovnaky peniaz
Moje kluky maju/mali 651g a prevodnik (34z) 128g.
Rovnako navazil tu
https://www.mtbiker.sk/forum/post1563945.html#p1563945
Tie 34z. slx hore maju 662g, tuna spomina ze samotne slx maju 534g, co vychadza rovnakych 128g na prevodnik.
https://www.mtbiker.sk/foto/470516/11236_hmotnosti-mtb-komponentov-a-doplnkov_5df3c33a16e5cjpg.html
Ale v principe to je jedno, to len tak ze mi z tych hmotnosti uz j.be...
clxno1 Napis a dohodneme sa ohladom toho 34z dole na vahe odfoteneho
V podstate pohon sram XX1 komplet doporučujem, ale ako komplet nový set kazeta, reťaz, prevodník..vtedy je výdrž perfektná ..kľudne by som potom na dojazdenie prešiel aj na reťaz GX, ale keby dala aspoň tých 1500-2000km...a nie ako teraz 500-800km...nejde ani tak o cenu ako o to že raz mesačne musím meniť reťaz..to je na drbnutie.