Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
😊 Slniečka na keramike, síce som mal ponuku aj na ich nový model Sonic, ktorý by vážil 1180g, ale zvolil som 35asym/ultralight, ktoré majú vyšší-krajší profil ráfika a vnútornú šírku 30 na moje 2,4". Hmotnosť o 3g nižšia než je údaj na webe 💪
Ešte aby som to uviedol na správnu mieru, nesťažujem sa, len chcem vedieť čo urobiť inak, lebo ten prevodník bol naozaj kus dobrej roboty a premýšľam o jeho opätovnej kúpe...
upresni prosim co myslis po tym pojmom chrumat. vydavalo nejaze zvuky alebo ako to mam brat? je to tym ze je tam hrana na lepsi odvod bordelu aby nezostaval tolko v tom uzsom zube. retaz si tam spravila miesto, priznam sa ze sram retaz som mal naposledy asi pred 8rokmi, ale tusim Indy9o u teba sme to tiez menili a mal si sram retaz. u shimana som to takto vydrate az moc nevidel. inak kludne ho jazdi dalej nema to nejaky zasadny vplyv na funkcnost teda len okrem toho ak to vydava nejake pazvuky
Ja osobne používam na Zoneli prevodníkoch od Wizarda reťaze Shimano. S kazetou Garbaruk mi to príde, že to radí tichšie a ľahšie ako so Sramom.
A nemám žiadny problém ani po x-tisíc kilometroch s podpriemernou údržbou a častou jazdou v sračkách
A to mám 30z prevodník, kde to o pár percent asi dostane viac na frak ako na 32z alebo 34z.
Inak tiež by ma zaujímalo, že reťaz Eagle sa nedá používať na NW prevodníkoch? ono v podstate mimo originálnych prevodníkov SRAM všetko ostatné používa jedine usporiadanie NW, žiadne tvarovanie nábehov ako má SRAM...mne prevodníky robia toto isté ako Marekovi..najhorší na to je antikorový WolfTOOTH, pri RaceFace už mám nejaký ten tisíc km a zatiaľ aj po výmene reťaze to nechrúme...ale to chrúmanie keď nastane je také, že síce prevodník nie je vyťahaný, ale ten zvuk ho robí nepoužiteľný. Samozrejme tento slovenský som nemal zatiaľ.
Tak ako vraví branomelis, prevodník je OK, len to chrumanie je na nervy. Prirovnal by som to k tomu keď začne pukať stred, tiež sa s tým dá v pohode jazdiť, len človeka ide z toho pukania poraziť... Ale teda ak som správne pochopil chyba mohla nastať ze som použil nevhodnú reťaz?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
shimano slx fc-m7100-1 175mm 12sp
prevodnik suncycle podium shimano 32z
Tiež mám a je super..
Keď som založil dalšiu este nevytahanu reťaz (točím 4ks X01 po cca 800km) tak už to chrúmalo.
A nemám žiadny problém ani po x-tisíc kilometroch s podpriemernou údržbou a častou jazdou v sračkách
A to mám 30z prevodník, kde to o pár percent asi dostane viac na frak ako na 32z alebo 34z.