Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Otaželi tie plašte riadne . Mal som staré
Forekasteri čo važia udavaných 730g. Bol som s nimi spokojný, ale teraz je problem kupit lahké agresivne plašte. Asi to robia pre E-bikerov alebo pre Bike-park lanovkarov. Tu pre porovnanie moj MM, dnes okolo 1Kg https://www.mtbiker.sk/forum/post1536148.html#p1536148
hej pre bachratych. tie rekony teraz jazdim a nieje to guma pre mna - nedokazem najst tlak medzi tym ked sa uz zuje a ked je uz nepohodlne tvrda. mozno keby su na 35-40mm rafoch by to bolo ine. ale skor si myslim ze moc gumy na moju vahu. doderiem a uz ich nekupim.
hej pre bachratych. tie rekony teraz jazdim a nieje to guma pre mna - nedokazem najst tlak medzi tym ked sa uz zuje a ked je uz nepohodlne tvrda. mozno keby su na 35-40mm rafoch by to bolo ine. ale skor si myslim ze moc gumy na moju vahu. doderiem a uz ich nekupim.
Mal som ho na prednom jednu sezonu..taķy divny prejav nechceľo mu zatačat..nedala sa odhadnúť hranica odtrhu...2.25ka sirka na 25 rafiku
Tak Rekon je skôr zadný plášt , do predu idem dat Ardent . Mal som tam Forekaster len ten už doslúžil a vzadu mi vydržal len jednu sezonu zatial čo Rekon dve. Potom asi skúsim nový SPECIALIZED Ground Control.
Nie je to maksou zmesou po stranach? Nieco podobne sa mi deje na Canisoch, ale ja jazdim vela takze zoderiem aj ten stred Od brzdenia na zadnom vidno, ze hrany bocnych stuplov sa ohlodaju o dost skor nez v strede.
Ako to tu čítam som rád že nie som sám divný Rekon 2,4 som mal vpredu na XC presne jednu jazdu (a vzadu rekon race 2,35), nezatáčalo a ustrelovalo to tak ze klopit som sa neodvážil na tom. jazdím v prachu alebo v blate a prakticky nič medzi tým (okrem mokrých zablatených skál. a listov ). Išli tam naspäť pekne Tufo XC14 a zas pohoda. Maxxisy mám veľmi rád ale Assegai alebo DHF na Enduro je super a dozadu DHR II. .Z tých menších vzorov skor Forekaster alebo Ardent dopredu mi fungoval ale nie je na ne dôvod ked Tufá držia rovnako a lepšie sa gúľaju...
ja mam teraz ardent vzadu a nejak sa mi nezda, bud uz je stary alebo ma obrusene hrany stuplov ale dost smyka vzadu, viac ako po minule roky a to najazdim na MTB v podstate prd a este menil letny (barzo/mezcal) a zimny setup (forekaster/ardent alebo forekaster/barzo).
2x barzo, mezcal a agarro, vsetko 29x2.35..
Paska s kartonom vazila 36 gramov...
Barza a mezcal vazily v podstate presne, agarro by mohlo kapanek schudnut... Stale vaham ci ho nahodim na leto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Forekasteri čo važia udavaných 730g. Bol som s nimi spokojný, ale teraz je problem kupit lahké agresivne plašte. Asi to robia pre E-bikerov alebo pre Bike-park lanovkarov. Tu pre porovnanie moj MM, dnes okolo 1Kg https://www.mtbiker.sk/forum/post1536148.html#p1536148
A tá 900 gramová MM bol strašný papier... To sa trhalo už pri škaredo pohľade ?
8ks pribalených spacerov na zmenu zdvihu (140mm-180mm) váži 30,3g (fotku nemám).
Mal som ho na prednom jednu sezonu..taķy divny prejav nechceľo mu zatačat..nedala sa odhadnúť hranica odtrhu...2.25ka sirka na 25 rafiku
Ja som mal biednu sezonu aj tak som jeden plast v zadu zodral..
Čakal by som to naopak
Paska s kartonom vazila 36 gramov...
Barza a mezcal vazily v podstate presne, agarro by mohlo kapanek schudnut... Stale vaham ci ho nahodim na leto...