Moje domace, dnes narychlo zbuchane gopro (Panasonic TZ-20). Prilba upnuta tak, ze som ledva dychal, ved tu zataz bolo riadne citit. Rozlisenie fullHD, zapnuty opticky stabilizator. Nic zaujimave tam nie je, iba prejazd nasou Cuňkou. Hned, ako sa to podari vyrenderovat, upnem niekam a hodim sem link.
canopus - tv monitor? bud tv alebo monitor ked tak. a neviem preco by to mala byt sekacka. ked budes exportovat pre multiformat tak znizis framerate. tych 60fps sa krasne zide hlavne do slomo.
canopus - tv monitor? bud tv alebo monitor ked tak. a neviem preco by to mala byt sekacka. ked budes exportovat pre multiformat tak znizis framerate. tych 60fps sa krasne zide hlavne do slomo.
mala tam byt pomlcka,ale nevadi ,tak 12 fps pri 4K hovoris pri rychlej scene kvalitka?tych 48fps pri 1440p ako tak
Tak tu je jedno z prvych videi. Nerobil som ziadne upravy. Cakal som troska lepsiu kvalitu ale to dobehnem uz v pocitaci. Jazda na zadnom
Kua, kedy to bolo. Minulý týždeň, neviem deň, som tadiaľ dvakrát peši prebehol (chodím tadiaľ pravidelne ) a len vtedy som tam niekoho na podobnom biku videl. Aj v tom momente som si presne na teba spomenul, ale povedal som si, že to je blbosť, nejdem sa ťa trápne pýtať
Čakal by som, že novšia bude lepšia, ale vidieť to hlavne na statických obrázkoch a v noci, avšak "daytime video" je skoro rovnaké. A "daytime video" bude u mňa tvoriť asi tak 99% času, tak uvažujem, či má zmysel platiť viac.
FullHD ma netrápi, 720p60 je aj tak zaujímavejšie. V normálnych verziách sú aké držiaky, resp. čo treba, aby sa dala kamera nejako uchytiť pri jazde na biku?
Pozri vzdy obsah balenia. Jedemn lepiak je velmi malo ale mozes zas dokupit co ta len napadne. Ja mam vsetko mozne ale aj tak musim kupit chestmount resp. uchyt na hrudnik. To je najlepsi pohlad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: Tu bude/je video:
youtube.com/watch?v=o6XcxOjWf9k&t=
youtube.com/watch?v=NOgOaLRGZos&t=
Kua, kedy to bolo. Minulý týždeň, neviem deň, som tadiaľ dvakrát peši prebehol (chodím tadiaľ pravidelne
Milos. Minuly tyzden isto nie. Mal som poobednu a to na bajk ani nevpachnem.