Hej, ale to je skôr o zvyku, za tie roky pozerania filmov sme si na ten "look" zvykli. Aj keď si myslím, že viac je na kvalite obrazu poznať dobrý grading (a snímač, a objektív), ako FPS. A osobne mám radšej viac FPS, lebo keď to niekto pri 24FPS napr. prepískne s rýchlosťou panorámovania, tak je to tr-ha-néé.
Tak to ano. Niektore zabery su s tym naprd. Pohybujuci sa pohlad na krajinu je rozmazany s tymi 24fps. Tu je ukazka ako ten framerate vypada. Neber to vidko ale vazne. Moj prvy pokus o cinema look
A hrudny popruh som robil tak, že som použil tu štvorcovu platňu na ktorej je kamera keď ju kupiš. Do platne som narezal 4 diery podľa original predlohy. Natiahol som popruhy. Vysledna cena asi 3€ za popruhy a tie klipsne. http://www.snowtrek.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=189
ešte by ma zaujímalo to, ako si vyriešil, aby kamera "pozerala" pred seba, keďže ten štandardný mount sa nedá vytočiť o 90 stupňov. Ak tomu dobre rozumiem, na to je potrebný "vertical J mount". Ten som našiel v Grab Bag of Mounts. Je nejaká alternatíva?
Vydrzi to hodne. V jednom videu to nechtiac presli driftovacim auto a nic sa tomu nestalo. Jedina skoda, ze to nahrava taky zly zvuk. Ale ze ozaj spatny.
ešte by ma zaujímalo to, ako si vyriešil, aby kamera "pozerala" pred seba, keďže ten štandardný mount sa nedá vytočiť o 90 stupňov. Ak tomu dobre rozumiem, na to je potrebný "vertical J mount". Ten som našiel v Grab Bag of Mounts. Je nejaká alternatíva?
Ano dokupoval som si samostatny úchyt, ten čo je v tom linku úplne nalavo. Z ebayu ma vyšiel niečo cez 10€. Len nosím kameru na ňom "dole hlavou."
Marinada: ak chceš naozaj kvalitný zvuk (a to bez ohľadu na to, aké kvalitné mikrofóny má kamera), potom sa zrejme nevyhneš niečomu takému: Zoom H1 V2 Markolus: jasne, dole hlavou je to rozumnejšie z hľadiska ťažiska. Rozmýšľam aj o tom balíku za 25€, nie je to zasa až tak veľa a pár úchytov navyše sa vždy hodí, veď nakoniec GoPro je hlavne o tom. Škoda len, že tam nedali aj úchyt na statív.
@bedo :Áno hodí ak maš "šikovných" kamošov ako ja a hneď ako držal kameru už zlomil ten základný úchyt Pre gopro som sa rozhodoval hlavne kvôli možnostiam uchytenia. Konečne mi dnes prišiel aj úchyt na riaditka
áno, mám plastovu trupku, na ktorej mám kameru, len som nevymyslel spôsob, ako tú trupku uchytiť na prilbu( integrála). V tom videu to nevidím dobre, ako to tam má
EDIT//nečítal som popis On to do prilby vrtal,čo ja velmi nechcem :/ rád by som našiel iné riešenie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=Q2OiCnvo_QE&t=
chcem sa spytat ci niekto pouziva kodak zx5 ? pripadne ako riesite upnutie na bike ?
vimeo.com/15273716
http://helmetkamery.sk/drift/53-drift-externy-mikrofon.html
Edit: Tak nic. Kvalita toho micu nieje hodna ani tych 15 ecok.
youtube.com/watch?v=c6B4yitbTg0&t=
Ano dokupoval som si samostatny úchyt, ten čo je v tom linku úplne nalavo. Z ebayu ma vyšiel niečo cez 10€.
Markolus: jasne, dole hlavou je to rozumnejšie z hľadiska ťažiska. Rozmýšľam aj o tom balíku za 25€, nie je to zasa až tak veľa a pár úchytov navyše sa vždy hodí, veď nakoniec GoPro je hlavne o tom. Škoda len, že tam nedali aj úchyt na statív.
vimeo.com/35071509
vimeo.com/14638294
EDIT//nečítal som popis