caute,zaujima ma takato vec:kupil som funglovku XT kazetu model 2008 a nesedi mi jedna vec,ked som googlil,vsade som videl posledne kolecko 11T inej farby resp. ineho matrosu,ale ho mam ako ostatne,nie je to daky padelok?alebo iny modelovy rok?
ak tam mas napisane CS-M770 (na tele pavuka a na koncovej "matici") tak by to nemal byt padelok... jo a tuto kazetu som mal v pondelok v ruke a nepamatam si ze by mala 11 pastorok inej farby... ale napis asphaltovi, ten ju odomna kupil...
Držím akurát XT kazetu v paprčách a aj 11z. koliečko je rovnakej povrchovej úpravy ako ostatné. Čiže také matné strieborné.
Poznámka: Deore 11 zubový pastorok býva taký lesklý. Žeby Ti niekto vymenil 11z. pastorok?
Aáááá, akurát som sa zbadal že píšeš že to je model 08. Ja som písal o 07. TAKŽE OPRAVA. Pred očami mám katalóg SHIMANO 08 a 11z. koliečko je aj v katalógu skutočne inej farby.
ZÁVER Máš to v porádku, nikto Ťa neošálil. hehe
Už sem cicho.
... TAKŽE OPRAVA. Pred očami mám katalóg SHIMANO 08 a 11z. koliečko je aj v katalógu skutočne inej farby.
Už sem cicho.
... TAKŽE OPRAVA. Pred očami mám katalóg SHIMANO 08 a 11z. koliečko je aj v katalógu skutočne inej farby.
Už sem cicho.
lenze on ho NEMA inej farby
Hehe Moták jeden Turbiovský ...
Tak potom nemá XT08 ale XT 07. hehe
Tak a je to naporádku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ani tu nie je:
http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobe ... vyrobce=10
Poznámka: Deore 11 zubový pastorok býva taký lesklý. Žeby Ti niekto vymenil 11z. pastorok?
Aáááá, akurát som sa zbadal že píšeš že to je model 08. Ja som písal o 07. TAKŽE OPRAVA. Pred očami mám katalóg SHIMANO 08 a 11z. koliečko je aj v katalógu skutočne inej farby.
Už sem cicho.
Už sem cicho.
Už sem cicho.
Hehe Moták jeden Turbiovský ...
Tak potom nemá XT08 ale XT 07. hehe
Tak a je to naporádku.
Tak ako uz napisal root => pokial kazeta nesie oznacenie CS-M770, tak je to XT08
Pokial je to model CS-M760, ide o predchodcu.
Este nikdy si sa asi nepozrel na to, ako je uchytena kazeta, ze? Nic v zlom, ale netreba za kazdu cenu pisat k teme ak sa nevyznas...
Buď je to zle odfotené, alebo máš pravdu.
Tá asfaltova kazeta je celá rovnakej farby. Nevidím v tom problém.