zdravim, mam otazku, prepiskol som zivotnost retaze a teraz musim menit pohon ako kazetu,prevodnik a retaz. A preto mam otazku ci ked sa opotrebuju tieto diely tak ci sa rovnako opotrebuvaju kladky (urcite ano ale ci rovnako rychlo) nieje to draha zalezitost a ci mam ist do hlinikovych alebo original plastovych. Dakujem za normalne odpovede
ak niesu zastruhane zubky do ihly tak nerieš, ak už tam zo zuba bude kusok, kup rovnake plastove, hlinikove su hlučne a vydržia rovnako....občas
PS: nabuduce, ked chceš uspokojivú odpoved, tak to aj odfoť, mobil hadam máš
jasne, len az dnes som si vsimol ze uz tema na to existuje tak som to dal aj sem nech dostanem viac nazorov, ale dakujem, teraz menit asi nebudem ale hlinikove su aj tak krajsie
plastove od shimana su ok. opotrebena vrchna kladka moze zhorsit radenie - ale neviem ci to pocitis. ak chces vymen ak nie jazdi dalej - vymenit ich mozes kedykolvek.
Ja som mal hliníkače, boli hlučnejšie a mali slabšiu výdrž ako origo plasťáky. Trávu žuli rovnako a mastnotu bolo na nich vidieť ešte viac. Už sa k nim nevrátim.
Lanko mám takéto roztrapkane len z polovici za uchitom jazdím už tak 2 roky, zatiaľ drží a či sú hlučné to neviem dnes som ich nahodil zatiaľ som len dosteloval na stojane zajtra ich poriadne prevetram po lese keď dnes u nás riadne spŕchlo tak zistím ako sa zanasaju, či to stálo za to 😉
Ahoj gabiski76.
Kolko zubove kladky si kupil? Aj citis nejaku zmenu radenia, alebo je to to iste?Ja mam od nich tu kazetu 11 - 52 a rozmyslam, ze vymenim aj kladky. To su tie asymetrické, ktoré maju tri diery na uchytenie a rozne nastavenie offsetu?
Dik za odpoved.
Ako je to vlastne s tymi kladkami?Jazdim XX1 a tiez rozmyslam nad vymenou kladiek...Mozem dat aj vacsie ako su original?V com by bola vyhoda/nevyhoda vacsich kladiek?Dik
dnes som ich prebehol a mozem povedat ze ich nieje pocut skor mi na starych plastovych vadilo ten plastovy zvuk pri slapani na 50zubovom kolese, na tychto ked som supol 50z. koleso tak som sa zapocuval a bolo pocut skor taky jemny kovovy zvuk, viac mi to sedelo pri slapani ako ten plastovy
Ahoj gabiski76.
Kolko zubove kladky si kupil? Aj citis nejaku zmenu radenia, alebo je to to iste?Ja mam od nich tu kazetu 11 - 52 a rozmyslam, ze vymenim aj kladky. To su tie asymetrické, ktoré maju tri diery na uchytenie a rozne nastavenie offsetu?
Dik za odpoved.
dal som tam 16/14 proti tym plastovym 14/12 zda sa my radenie trochu tvrdsie ale mozno to musim lepsie doladit lebo som sa stym vytrapil robil som to prvy raz, ja som to hlavne chcel vymenit pre to stale zanasanie plastovych kladiek stale som tam mal zem a v neposlednom rade to dobre vyzera.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: nabuduce, ked chceš uspokojivú odpoved, tak to aj odfoť, mobil hadam máš
Dik za odpoved.
Dik za odpoved.
Takze hore si dal 14 a dole 12? A keby dam 14 a 14?
Ale, ty si daval tie s tou jednou dierou, nie tie asymetrické asi.
KCNC Alloy ramienko, SRAM Eagle, čierna/zlatá
71,99 €
A aj si musel nejak upravovat dlzku retaze?
Rozmyslam, ze kupim teda 14/14, alebo 14/16 ako si dal ty.
Dik.
KCNC Alloy ramienko, SRAM Eagle, čierna/zlatá
71,99 €