Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -15% Nova Ride Carbon Ceramic ramienko pre SRAM Rival AXS, 12-kolo, červená
199 €
-15%
MOC 249 €
savings SRAM eTap AXS Chain Gap Adjustment Gauge - B Gap Tool
4,69 €
savings
MOC 7,79 €
Akcia -15% Nova Ride Carbon Ceramic ramienko pre SRAM Rival AXS, 12-kolo, modrá
199 €
-15%
MOC 249 €
Akcia -20% Nova Ride Carbon Ceramic ramienko prehadzovačky pre SRAM Red/Force, 12-kolo, červená
199 €
-20%
MOC 255 €
-7% SRAM GX Eagle sada kladiek s vnútorným vodítkom pre prehadzovačku
42,99 €
-7%
MOC 56,99 €
savings Kogel Shimano cestné kladky s celokeramickými ložiskami, 12/14T, pre R9200/R8100 zlatá
179 €
savings
MOC 299 €
savings Shimano RD-M8000-GS vonkajšie ramienko prehadzovačky
9,79 €
savings
MOC 14,99 €
Akcia -12% CeramicSpeed OSPW RS ALPHA Team Edition ramienko prehadzovačky pre Shimano 9250/8150, čierna/biela
od 493 €
-12%
MOC 609 €
-6% DT Swiss Torque Cap koncovky predného náboja 15x110 mm, 240/180
30,99 €
-6%
MOC 32,99 €
Ps- som myslel ze hokej je drahý,ale toto je cista závislosť:D
Matne si pamatam, ze iba pri vymene spodneho (11 na 13) nie je treba menit dlzku retaze, s hornym ano. Opravte ma, ak sa mylim.
Ps- som myslel ze hokej je drahý,ale toto je cista závislosť:D
Vrchnú by som nemenila.
Dovod?
Keď meniť kladky za väčšie tak za mňa určite aj z ramienko, ktoré je dizajnované pre väčšie kladky.
https://www.kogel.cc/blogs/kbba/derailleur-pulleys-buyers-guide
a montazne video
https://www.youtube.com/watch?v=UWH5vAVknEo
Môže to byť aj reťazov alebo som zlé kúpil.
Ide o Sram GX veľkosť som dodržal 12 a 14 zubov. Reťaz ma tak 1200 km.
Vďaka za každú radu
Inac mam podobne kladky a musel som doladit tie vymedzovacie vlozky na sroub v strede, lebo som dost nesedelo
maju ine vystupky a kladky preskakuju. nebude to fungovat a retaz bue preskakovat
Inac mam podobne kladky a musel som doladit tie vymedzovacie vlozky na sroub v strede, lebo som dost nesedelo
Asi som mal napísať že na stojane.
No ešte som ich nemeral ale aj hrubšie sa zdajú.
Dik
maju ine vystupky a kladky preskakuju. nebude to fungovat a retaz bue preskakovat
A čo tam pasovalo originál plastové alebo to ramienko za cca 60€ ?
ja som chcel kolotocarinu oilslick kladky. jednoducho som tam vrátil povodne plastove, s ramienkom otazka neznela myslim.
Zaujimalo by ma ako si to vyriešil? Mám rovnaký problém začalo to cca po 600km nový bike a najviac to počuť pri 5 a 6 prevode...