Mam kazetu od Sram 8 stupnovu a uz je znicena, potrebujem ju vymenit a rozmyslal som ze kupim uz rovno nejaku lepsiu napr. 9 stupnovu ale mam kluky alivio ktore su stavane na 8, tie chcem tiez menit ale ze ci by to nepockalo a ci by fungovalo alivio kluky s kazetou deore alebo vyssej rady
jaj no uz som sa bol kupovat nieco v obchode a som sa spytal a zevraj to nieje problem lebo ta 9ina kazeta ma mensie tie medzery tak akurat treba 9inovu reataz ale ze by nemal byt problem
ale diqi na reakciu lebo dost dlho sa nikto neozyval
so sramom nemam zatial skusenosti ale kazdy to vychvaluje cize asi to bude dobre.radenia mam deore a je v pohode.na druhej strane LX som nemal moznost skusit.ale myslim ze nejaky prevratny rozdiel tam nebude.
No rozdiel tam je uz len v tom,ze deore kluky su stale na octalinku,ale lx a vyssie uz na hollowtechu a to je uz rozdiel v tuhosti kluk.a je to aj citit.
No 9-prevodova retaz od HG 53 vyssie ma sirku 6.5 mm miesto 7.1 mm,ktore su pouzivane na komponenty ALIVIO a nizsie, retaz nemusi presne sadnut na zuby co sa tyka hrubky a ak chces dat 8 kolovu retaz na 9 pastorok, to urcite nie, lebo ma mensie dilatacie medzi pastorkami, min, si kup aspon DEORE kluky alebo aspon prevodniky
Kluky Deore + zadny XT + retaz na 9-kolo + pastorky XT a radenie Alivio??? nebude to robit blbosti??? lebo uvazujem ze to dam takto,ale nechcem zbytocne vyhodit cash... pls poradte
Pokial viem, ALIVIO robi max. 3x8 radenie, ak tak pri tejto zostave tam min. musis dat DEORE Radenie 3x9 ,ale kedze tam mas XT , dal by som tam aj radenie XT ,da sa zohnat aj okolo 1200 Sk
myslim ze v poho tam mozes dat alivio radenie akurat 1 pastorok nepouzijes - horny alebo dolny, hedze alivio je na 8 kolo. neviem aky je cenovy rozdiel alivio-deore ale radsej by som tam uz dal aspon to deore aby si mohol vyuzit celu kazetu
Hlupost ,ALIVIO ,ma ine indexovanie ako DEORE, blblo by Ti to pri radeni ,radsej si min, zaobstaraj radenie DEORE, lebo ALivio ma ine indexovanie ako DEORE, nesedelo by Ti to
Hlupost ,ALIVIO ,ma ine indexovanie ako DEORE, blblo by Ti to pri radeni ,radsej si min, zaobstaraj radenie DEORE, lebo ALivio ma ine indexovanie ako DEORE, nesedelo by Ti to
myslim ze v poho tam mozes dat alivio radenie akurat 1 pastorok nepouzijes - horny alebo dolny, hedze alivio je na 8 kolo. neviem aky je cenovy rozdiel alivio-deore ale radsej by som tam uz dal aspon to deore aby si mohol vyuzit celu kazetu
no hej, lenze ja budem mat prachy na vymenu az v lete, a to tam potom uz dam XT, takze ked teda vravis ze to bude ok, tak ok ) dik za radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale diqi na reakciu lebo dost dlho sa nikto neozyval
riesim teraz to radenie a akurat tu este sa snazim najst aky je rozdiel medzi radenim Deore a Deore LX nevies nahodou poradit ?
inak kazetu som rozmyslal SRAM PG-970 a retaz SRAM PC 971
kluky tiez chcem menit ale s tym trosku este musim pockat
Kluky Deore + zadny XT + retaz na 9-kolo + pastorky XT a radenie Alivio??? nebude to robit blbosti??? lebo uvazujem ze to dam takto,ale nechcem zbytocne vyhodit cash... pls poradte
no tak to som nevedel, potom sa ospravedlnujem
no hej, lenze ja budem mat prachy na vymenu az v lete, a to tam potom uz dam XT, takze ked teda vravis ze to bude ok, tak ok