Čaute. Vedel by mi prosím niekto poradiť či budú pasovať kľuky z nového Shimano slx m7100 do môjho stredového zloženia?
Čítam kadečo, ale aj tak to neviem naisto zistiť.
nechcem zakladat novu temu, tak sa opytam tu, ak mam na biku stred gxp 92, budu mi pasovat tieto kluky? alebo co by bolo potrebne vymenit, aby pasovali? islo by o 1x11 verziu, vdaka za info
Ahojte, chcel by som si prerobiť bike z 3x10 na 1x11. Viem že je to tu už riešené viackrát len nemám chuť čítať komplet celé fórum a verím, že sa tu nájde niekto kto mi bude vedieť rýchlo poradiť lebo nemám skúsenosti s tým ako by to mohlo pasovať.
Teraz mám na biku Shimano Deore 22-30-40 a kazetu 11-36. Keby som chcel meniť na 1x11 tak musím vymeniť aj kľuky aj všetko? či stačil by len prevodník a kľuky by mohli ostať? Našiel som si nejakú takúto sadu. vedeli by ste mi to neikto potvrdiť resp. vyvrátiť? Dik za rady
Ja som to pochopil ako si to myslel, len ten prevodník osm chcel ešte navyše pohľadať len že či mi bude všetko pasovať z tej sady čo som vybral (okrem kľúk a prevodníka) ale inak dík za strpenie so mnou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-discount.de/en/buy/shimano-slx-m7100-1x12-speed-group-clamp-923299?varid=923307
a malo by to vsetko spolu sediet?
https://www.cycology.sk/kliky-shimano-xtr-fc-m9020-b-boost-2x11-175-mm-36x26-p793312/#galery
Teraz mám na biku Shimano Deore 22-30-40 a kazetu 11-36. Keby som chcel meniť na 1x11 tak musím vymeniť aj kľuky aj všetko? či stačil by len prevodník a kľuky by mohli ostať? Našiel som si nejakú takúto sadu. vedeli by ste mi to neikto potvrdiť resp. vyvrátiť? Dik za rady
https://www.cycology.sk/sada-shimano-slx-m7000-1x11-2017-kompletne-p187873/?vid=1103652