Zdravím
Neviete niečo o týchto klukach ? chcem ich kupiť ..
Je to 6 hran vypadaju celkom schopne ..
Ak ich niekto máte povedzet či to kupiť alebo či kupiť niečo ine chcem to na DH na HT-čko
Praveže ty duro je to dvojprevodnik a už aj z plastovím kritom a zdaju sa mi pohode... a tie deore nevim či dam na moj bike šak tam su ty pily tak robene na tej oske to sa jak zatiahne ??
tak ešte raz:
Duro nebrať,ten 6hran nevydrží o moc viac ako 4hran...
Deore-normálne majú 3 píly,ale každá sa dá samostatne zhodiť(odšróbovať).
Nahadzuje sa to pomocou tohto a tohto
ale nahodia Ti to v každom cykle....
duro kluky nebrat (nepocul som nic pekne na ne a preco sa ukratit o nieco lepsie kvalitnejsie?)
urcite zober deore... viez ich mat za 50e napriklad z www.cykloobchod.sk alebo www.suncycle.sk
truvativ by som tiez vynechal kedze si myslim, ze lepsie ako duta os to nebude takze za mna DEORE jednoznacne ... mam ich aj ja a zatial ziaden problem
k rockringu... ak by si mal zaujem tak jeden nevyuzity tu mam... skoro ako novy... ak by si mal zaujem tak na cene sa dohodneme
tak ešte raz:
tak ešte raz:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keď 50€,tak zober tie Deore...
sú ok,sám ich jazdím...
rockring tam dáš napr. tento
urcite zober deore... viez ich mat za 50e napriklad z www.cykloobchod.sk alebo www.suncycle.sk
truvativ by som tiez vynechal kedze si myslim, ze lepsie ako duta os to nebude takze za mna DEORE jednoznacne ... mam ich aj ja a zatial ziaden problem
k rockringu... ak by si mal zaujem tak jeden nevyuzity tu mam... skoro ako novy... ak by si mal zaujem tak na cene sa dohodneme
ja by som do truvativ tiez nesiel, jedine do novych descendant ale to je uz cenou inde...
a ta duta os pojde to na každy bajk ?
btw,Leader/DP...to je fuk,stále je to ten istý rám
btw,Leader/DP...to je fuk,stále je to ten istý rám
kamoš kupil DP a rosypal sa
4hran malo vydrží? Odklon od 4 hranu nebolo jeho životnosť ale tuhosť !!! Mam 4 hrán na horáku aj na ceste "campa record" a žiaden problém !