presne o to mi ide ze ak zlomim iba jeden drot na crossride tak ma to vyjde dost draho kdezto na xm317 to bude prvdepodobne lacnejsie,dokonca som sa tuna niekde vo fore docital ze vymena orechu mala niekoho stat viac ako cele kolesa...
ja osobne som skor na tych 90% nakloneny na mx317 ale chcel som sa tuna poradit...
Az teraz som pochopil bol som na tom ze Xt su na loziskach ale neva nebudu, lebo mam objednane solo rafik a solo naboje. Urcite chcem nieco na loziskach.
co tak neco ako Novatec? alebo ak nemas co s peniazmi Hope? no to je smola ze SH robi konusy tie ez nemusim ako ale ja mam Crossridy a zatial som dost spokojny a su na loziskach neviem ako chces kup si CrossMaxy ))
Problem co sa tyka servisu ziaden ale zivotnost preto chcem loziska, a samozrejme som bol v omyle ze vyssie sady SH su na loziskach ale clovek sa uci cely zivot
dobré konusy sú bez problémov su daleko horšie lacné náboje na priemysloch ako náboje na konusoch.nie všetko čo je na priemysloch je aj dobré.ešte teraz ti niekde nájdem staré XTR s nabehanými najmenej 20tis km a bez problémov na konusoch
vladol v obcasnom rozobrati nevidim vobec ziaden problem.Si zhyckany zaciatky 90 rokov na teba jasne prem.loz su fasa ale nezatracoval by som ani konusy.Sikmooky priateli vedia preco to robia stale na konusoch nemali by najmensi problem ich robit na priem.loziskach.No ale mozno sa toho raz aj u nich dockeme.
presne o to mi ide ze ak zlomim iba jeden drot na crossride tak ma to vyjde dost draho kdezto na xm317 to bude prvdepodobne lacnejsie,dokonca som sa tuna niekde vo fore docital ze vymena orechu mala niekoho stat viac ako cele kolesa...
No normalne su nahradne diely dost drahe ale ked rozoberes koleso ako tuna http://www.kupkolo.cz/advanced_search_r ... 06&x=0&y=0 tak to mozno vyzera inak, napr za 130 nemas jednu s***** ale hned dve.
V cene XT nabojov je tazko zohnat nieco lepsie na priemysloch, ale ak sa o ne clovek stara, su vcelku dobra volba.
Už druhú sezónu jazdím kombináciu XT disc náboje a XM 317 ráfky a nemal som žiadny problém. Síce som trochu zanedbal servis nábojov , ale nechám sa prekvapiť, v najbližšej dobe sa chystám na ich rozobratie. Potom sa s vami podelím o dôsledky.
vladol v obcasnom rozobrati nevidim vobec ziaden problem.Si zhyckany zaciatky 90 rokov na teba jasne prem.loz su fasa ale nezatracoval by som ani konusy.Sikmooky priateli vedia preco to robia stale na konusoch nemali by najmensi problem ich robit na priem.loziskach.No ale mozno sa toho raz aj u nich dockeme.
ku konusom musis mat konusove kluce - dalsie investicie, s dotahovanim konusov je piplacka, atd...
ale zas konusove su vacsinou lahsie, alebo sa mylim?
Naboje
Přední náboj Shimano XT HB-M765 305gr
Zadní náboj Shimano XT FH-M765 369gr
Novatec DO 41 SB predny 216gr
Novatec DO 42 SB zadny 494 gr
Tie Novatecy som vybral nahodne zhruba v cenovej relacii XT ale ci je to porovnatelne kvalitou neviem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja osobne som skor na tych 90% nakloneny na mx317 ale chcel som sa tuna poradit...
Dakujem
jaaaj drotar konusy?
lapierre keď nevie čo s peniazmi tak Chris a nie Hope
No normalne su nahradne diely dost drahe ale ked rozoberes koleso ako tuna http://www.kupkolo.cz/advanced_search_r ... 06&x=0&y=0 tak to mozno vyzera inak, napr za 130 nemas jednu s***** ale hned dve.
V cene XT nabojov je tazko zohnat nieco lepsie na priemysloch, ale ak sa o ne clovek stara, su vcelku dobra volba.
ku konusom musis mat konusove kluce - dalsie investicie, s dotahovanim konusov je piplacka, atd...
ale zas konusove su vacsinou lahsie, alebo sa mylim?
a co mam povedat ja co mam lx. ked som zadny naboj chytil do ruky, tak mi ju skoro "oddrapilo"
Přední náboj Shimano XT HB-M765 305gr
Zadní náboj Shimano XT FH-M765 369gr
Novatec DO 41 SB predny 216gr
Novatec DO 42 SB zadny 494 gr
Tie Novatecy som vybral nahodne zhruba v cenovej relacii XT ale ci je to porovnatelne kvalitou neviem.