Vyberam nove kolesa na karbonovy HT. Nechcem do nich vrazat kopec prachov (ceny Crosmaxov SLR a Fulcrum REd Metal Zero), tak sa moja volba zuzila na tieto dve zapletene sety. Navyse sa mi nove SLR a Zera nepacia (kikiriki design a privela cervenej).
Eastony sa mi po designovej stranke pacia viac no su kapanek tazsie 1595g proti 1485g. Cenovo su +- na rovnakej urovni.
Mate niekto skusenosti s tymito setmi?
áno je pravda, že do detailu som ich ešte neskúmala, ale zase myslím, že až v takom šoku som nebola, aby som pri skúmaní kolies nevidela potenciálne vajce
P.S. romanx vyzerá byť tiež mušia váha
P.S2. hovado!!
Tak to je potesitelne, ze vydrzali tu galibu.
Ja ma na AC zatial referenciu od lto. Ten ich odporuca. Potreboval som ale este nieco k tym Eastonom. Tie ma lakaju najviac (decentna farba, spickove prevedenie).
A ci musia vaha, hmm, neviem ale nejakych 72-73 kg pri 1,79m.
Najprv som nechcel nič pisať ale nedalo mi keď je tak teplo:
AC je smrť ( zo starým dobrým AC sa to nedá ani len porovnať) to si rovno môžeš kupiť Soul Kozáky
Kolása a rám je to najdoležitejšie na biku a v podstate su to položky čo maju vydržať najviac a nebyť spotrebák.Nevymýšlaj ***** s AC a ani s tými Fulkrumami.Drbni tam CHK a 517 rafiky (ano bude to o niečo tahšie ako požaduješ) a máš na veľmi dlhé obdobie pokoj.Ako sa zariadiš je ale na tebe.
missy to s tým že by si v tom momente rozoznala vajce by som si nebol tak istý keď si si myslela že máš defekty
Nalepky su este väcsie zlo ako cervena anodizacia a agrobajking.
P.S. Zihadlo, si robis srandu? Kde v zarucaku je uvedene, ze nemozes odstranit nalepku?
Co mas proti agrobajkingu ?
Ad nalepka .. svojho casu v Kaktuse mali blbe kecy, ked si sundal ich nalepku a dosiel do servisu. Potom ju tam zase nalepili. Nepoviem, keby bola aspon nejake slusna a pekna ... ale fuj
AC je smrť ( zo starým dobrým AC sa to nedá ani len porovnať)
missy to s tým že by si v tom momente rozoznala vajce by som si nebol tak istý keď si si myslela že máš defekty
Co sa s nimi stalo ? ... konkretne ?
Btw, ved ale missy si nemyslela ale pocula, ved fucali kolesa, nie ? Jakto teda je .. som pochopil, ze vyfucali.
spokojnost velika, tuhe su ako slak. Len teraz mam predne koleso u dodavatela, pretoze mi praskol 1 drot v najnepravdepodobnejsom mieste (v niply-kde je najhrubsi). Este som nieco take nevidel a dovozca trval na poslani kolesa k nemu na jeho naklady.
Kupovane u Matta v Suncycle. Len cena uz je nekde inde, ako v case nakupu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. romanx vyzerá byť tiež mušia váha
P.S2. hovado!!
Ja ma na AC zatial referenciu od lto. Ten ich odporuca. Potreboval som ale este nieco k tym Eastonom. Tie ma lakaju najviac (decentna farba, spickove prevedenie).
A ci musia vaha, hmm, neviem ale nejakych 72-73 kg pri 1,79m.
AC je smrť
Kolása a rám je to najdoležitejšie na biku a v podstate su to položky čo maju vydržať najviac a nebyť spotrebák.Nevymýšlaj ***** s AC a ani s tými Fulkrumami.Drbni tam CHK a 517 rafiky (ano bude to o niečo tahšie ako požaduješ) a máš na veľmi dlhé obdobie pokoj.Ako sa zariadiš je ale na tebe.
P.S. Zihadlo, si robis srandu? Kde v zarucaku je uvedene, ze nemozes odstranit nalepku?
Co mas proti agrobajkingu ?
Ad nalepka .. svojho casu v Kaktuse mali blbe kecy, ked si sundal ich nalepku a dosiel do servisu. Potom ju tam zase nalepili. Nepoviem, keby bola aspon nejake slusna a pekna ... ale fuj
Hmmmmm .. si si pridal nejake to kilo a centimeter oproti tomu, co si hlasil mne
Co sa s nimi stalo ?
Btw, ved ale missy si nemyslela ale pocula, ved fucali kolesa, nie ? Jakto teda je .. som pochopil, ze vyfucali.
blahozelam, prezradis aj kde si kupoval?
Kupovane u Matta v Suncycle. Len cena uz je nekde inde, ako v case nakupu