z http://www.koloshop.cz/index.php?soucas ... robek=2220 zobrat tieto zapletene,
alebo poskladat nasledovne:
- naboje author vaha presne neviem odhad 150g + 450g,
- rafky Mavic XM 317 po 440g,
- vyplet DT champion+niple spolu 480g,
na 32 dratov.
Cenovo vychadzaju obidve na ca. 5600 Sk, vahovo rovnako na ca.1970g.
Pre co by ste sa rozhodli vy?
posledný komentár: 26. 8. 2010 o 13:00
Za objasnenie vopred ďakujem.
z http://www.koloshop.cz/index.php?soucas ... robek=2220 zobrat tieto zapletene,
alebo poskladat nasledovne:
- naboje author vaha presne neviem odhad 150g + 450g,
- rafky Mavic XM 317 po 440g,
- vyplet DT champion+niple spolu 480g,
na 32 dratov.
Cenovo vychadzaju obidve na ca. 5600 Sk, vahovo rovnako na ca.1970g.
Pre co by ste sa rozhodli vy?
No,ja mam rafiky MAVIC XC 717 CERAMIC a je to ultra.
Naboje by som kupil Shimano take xt su velmi kvalitne.
Za objasnenie vopred ďakujem.
Na českom fóre písali toto:
"Vypleteny jsou, kdyz jde sudy drat z vnitrni strany licheho a zapleteny, kdyz jde z vnejsi strany. Zapleteny jsou daleko lepsi."
No a prvý drát sa počíta od ventilku doprava v smere jazdy.
Ale skutočne neviem, či to tak je a ak áno, či je v tom rozdiel.
...ale keby sme sa nad tym mali seriozne zamysliet, tak smer jazdy alebo nesmer jazdy, podla mna musi byt koleso rovnako tuhe pri akceleracii aj pri brzdeni, a potom je jedno ako zacnes vypletat ...nech to vypleties ako chces, vzdy mas nejaky drot z vnutornej a nejaky z vonkajsej...zalezi len z ktorej strany zacnes ratat tie tvoje "sude a liche" ... takze kazdopadne je to volovina a ty si trdlo ze im tam vsetko zeres....si si mohol vsimnut, ze je to tam banda vseznalych premudrelych vtipnych chrtov, co si zo vsetkeho robia srandu
A s bobom suhlasim, je to volovina.
a okrem toho nie je toto tema o kolesach?
Root: ja som bol cyklista (aj keď nič moc), som cyklista a budem cyklista. A nepohŕdam cykloturistami. Mám rád každého, kto sa preháňa na dvoch kolesách poháňaných ľudskou silou. Zober to tak, že niekto sa cíti cool keď má vysnívanú alebo vykričanú značku bicykla, handier a pod. a ja sa cítim cooool keď vyzerám ako cyklista.