Vyberam nove kolesa na karbonovy HT. Nechcem do nich vrazat kopec prachov (ceny Crosmaxov SLR a Fulcrum REd Metal Zero), tak sa moja volba zuzila na tieto dve zapletene sety. Navyse sa mi nove SLR a Zera nepacia (kikiriki design a privela cervenej).
Eastony sa mi po designovej stranke pacia viac no su kapanek tazsie 1595g proti 1485g. Cenovo su +- na rovnakej urovni.
Mate niekto skusenosti s tymito setmi?
Keby...
Keby si nenakúpil komponenty od Ričiho ale od Eastonu plus by som zabudol na zelenú hlasoval by som za kola rovnakej značky.
Oné kritérium bezdušovosti ništ ?
ty sa nezapries Komponenty boli sucastou biku. Ritchey a Easton sa navzajom nevylucuju.
UST nie je az takou podmienkou. Aj ked AC modely 2010 su uz tubelles.
Mas nejaku skusenost s tymi Eastonami?
No a co je zle na odnalepkovani? Aspon kolesa nebudu rusit dizajn bajku a nebudu sa tie nalepky "bit" s napismi na plastoch. Napr. take Geax plaste maju tak grcnu grafiku na bocniciach, ze akykolvek graficky prvok na rafiku sa s tym bije... A je to aj dalsia uspora vahy zadarmo - za 2 kolesa to bude mozno aj 10 gramov dole. Detail, ale potesi.
Nie, za toto Ta nezdrbem, to je dobra ponuka. Rozmyslal som, ze to sem postnem, ale predsa len uz tam je o cca tretinu vyssia cena ako pri tych Fulcrumoch, tak som to sem nedal.
na tu farbu nabojov sa uz vykaslat
dolezitejsie su vlastnosti a dobra cena, nie?
tie naboje aj tak nesvietia az tak strasne, ako sa mozno zda z foto
kukni na ten teejayov bike...tam by si si tie cervene naboje skoro ani nevsimol
uvažuješ aj nad tými AC? tie jazdím (vo verzii V-brake), resp. jazdila som, a na to, že majú 1480g vydržali aj ten náraz (čo sa už o biku nedalo povedať )
Lenze missy este nevies uplne naisto ci vydrzali (moze byt na prednom pekne vajce) a okrem toho Ty si predsa len musia vaha. A to uz ani nehovorim, ze ak naozaj predne vydrzalo, tak len preto, ze uhol ram.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si nenakúpil komponenty od Ričiho ale od Eastonu plus by som zabudol na zelenú hlasoval by som za kola rovnakej značky.
Oné kritérium bezdušovosti ništ ?
UST nie je az takou podmienkou. Aj ked AC modely 2010 su uz tubelles.
Mas nejaku skusenost s tymi Eastonami?
http://www.kolokram.cz/product_info.php?cPath=245&products_id=4384
P.S. Zihadlo, si robis srandu? Kde v zarucaku je uvedene, ze nemozes odstranit nalepku?
Roman, nevies co je dobre
http://www.kupkolo.cz/produkty/kola-mavic-shimano-fulcrum_70/MTB-zapletena-kola_86/mavic_270/Crossmax-SLR-Disc_2210.html
a tie zlte casti nalepiek mozes dat dole ako teejay
http://bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-8997.html
vyzera to super a SLRkami nemas co pokazit
edit: vyhoda SLR je aj v tom, ze tie napisy na nich su reflexne
P.S. Za tie plaste si si to zasluzil.
dolezitejsie su vlastnosti a dobra cena, nie?
tie naboje aj tak nesvietia az tak strasne, ako sa mozno zda z foto
kukni na ten teejayov bike...tam by si si tie cervene naboje skoro ani nevsimol
Eastony nebudu o nic horsia volba myslim.
druha vec je, ze scottackym designerom sa v poslednej dobe moc nedari