Určite Endura, kraťasy Singletrack alebo MT500. Sám vlastním dlhé Singletracky a krátke MT500, s oboma max. spokojnosť. Každopádne je k tomu dobre kúpiť aj obtiahnuté Clickfast-y s vložkou.
Návleky Endura thermolite
Predajca Endury je aj v PO, takže s vyskúšaním určite problém nebude: http://www.endura.sk/Dept.aspx?dept_id=3
Enduru mozem odporucit, mam 3/4 singletrack a hummvee, kratke singletrack a MT500, hummvee je standardne dodavana cyklovlozka ktora sa da pouzit aj ako klasicke obtiahnute shortky navleky na kolena pouzivam FS260
kazdopadne o znacke Endura je toho na fore popisane uz dost, staci hladat
Budem tu asi za lakomeho skota, ale mozno niekomu pride moj ,,vymysel" vhod. Uz druhu sezonu jazdim navleky, ktore som si upravil zo starych presuchanych (na sedacej casti) dlhych cyklo-elastakov...odstrihol som ich tak, ze v nizsich teplotach mi siahaju nad kotniky a ked je ,,teplejsie" mozem ich zhrnut pod kolena...
A k volnym kratasom od Endura: po roku a pol intenzivneho pouzivania mi pridu ako neznicitelne...
Riso ucel sveti prostriedky Ja pouzivam kolenačky na volejbal ( v predajni mi ich predali ako nepredajny vyrobok za 3 € ) Nuz na volejbal by som si ich urcite nedal, ale ako ochrana pred zimou funguju bajecne. Dokonca moje kolena im uz podakovali, ked som si v zime lahol, pretoze v zime sa pada nejako rychlejsie a vecsinou rovno na koleno.
Ja enduru môžem tiež len odporučiť. Používam návleky Thermolite. Návleky FS260 sa mi zdali byť moc hrubé a dosť mi vadili švy na nich. Od endury mám aj obtiahnuté gate FS260 Pro a sú úplne super.
coze? kolenacky na volejbal? myslis take s tou makou vyplnou?
Ano, ale na volejbal pouzivam zn Rucanor a ked som ich porovnal s mojimi bolo mi jasne preco boli nepredajne . Skratka konstrukcne sa na volejbal absulutne nehodia, ale ako tepelna ochrana na biku su vyborne
Caute, chcel by som si kupit navleky na kolena od Endury, kedze je pre mna cenovo pristupna a aj Vase referencie na tuto znacku su velmi dobre. Bol som dnes v predajni Sport Rysy a predavac mi ponukal tieto navleky s membranou. Zdali sa mi dost hrube, porovnal by som to so softshellom...Otazkou je, ci ma ta membrana az taky prinos voci latke, z ktorej su tieto navleky.
Dakujem za rady a skusenosti. Miso
Ahoj aj ja by som si chcel kupit volne kratasi a narazil som na hore vyssie spominane Endura singletrack kratke. Len neviem ci uz maju cyklo vlozku alebo nie...? Ak nie co treba este dokupit aby mali vlozku? Dik
zalezi co jazdis, ak jazdis nejake tvrdsie veci a obcas sa zjepadnes tak urcite singletrack alebo burner, ak jazdis XC a nezvyknes si kamene a korene obzerat zblizka tak stacia hummvve
Zdravim,
chcel by som si kupit 3/4 kratasy od Endury, uz som ciastocne nalomeny ku kupe Endura Singletrack a navlekov na ruky a nohy Thermolite. Ale neviem sa rozhodnut ake cislo si mam vziat, elastaky nosim vo velkosti L (190cm/77kg). Podľa tabulky velkosti by mi asi najviac vyhovovala velkost M ( rozsah pasu 33-35 palcov ). Na dlzke nohavic asi pri kratasoch tak nezalezi , ci?
Ako je to s velkostami navlekov ? Nohy mam silnejsie, ruky chudsie.
Dakujem za rady.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Návleky Endura thermolite
Predajca Endury je aj v PO, takže s vyskúšaním určite problém nebude: http://www.endura.sk/Dept.aspx?dept_id=3
kazdopadne o znacke Endura je toho na fore popisane uz dost, staci hladat
A k volnym kratasom od Endura: po roku a pol intenzivneho pouzivania mi pridu ako neznicitelne...
Nuž ale každý máme iný vkus...
Ano, ale na volejbal pouzivam zn Rucanor a ked som ich porovnal s mojimi bolo mi jasne preco boli nepredajne
Dakujem za rady a skusenosti. Miso
lacnejsie som kupil gore bike wear windstopper navleky
http://www.bike-discount.de/shop/m454/k153/knielinge.html
dodo
http://bikepro.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2170&category_id=60&option=com_virtuemart&Itemid=64
Teraz sa uz len rozhodnut ci hummvee s vlozkou alebo singeltrack + prikupit vlozku...?
dodo
mas na vyber zo sietovanej, 6 panelovej, alebo 8 panelovej verzie
chcel by som si kupit 3/4 kratasy od Endury, uz som ciastocne nalomeny ku kupe Endura Singletrack a navlekov na ruky a nohy Thermolite. Ale neviem sa rozhodnut ake cislo si mam vziat, elastaky nosim vo velkosti L (190cm/77kg). Podľa tabulky velkosti by mi asi najviac vyhovovala velkost M ( rozsah pasu 33-35 palcov ). Na dlzke nohavic asi pri kratasoch tak nezalezi , ci?
Ako je to s velkostami navlekov ? Nohy mam silnejsie, ruky chudsie.
Dakujem za rady.