duse su kravina uz som na to dosla aj ja konzervativna povaha
uz vozim iba vzadu a cakam kedy "dokoncim" plast nevhodny na bezdusovy system
duse -kenda ultralight vo velosprinte tusim maju
vydrzaia viac ako schwalbe light
Silva neubránim sa poznámke, že si stále konzervatívna, keď si myslíš, že je nejaký plášť nevhodný na bezduše Buď je totiž v stave cedníku na cestoviny rozpadávajúceho sa už pri pohľade naň, alebo je to potencialny bezdušák. Medzi tým je už jedine tmaxova 100krát zaštopkaná rubena
kevlarovy mountainking II, fucal jako svina oproti schwalbe performance , co tiez teda neni na bezduse)
rozpadnuty nie je este, a dokonca mam este jeden na policke, takze este dlho budem konzervativna tak na polovicu
Srať na tie špeciálne ochranné prvky, ten plášť sa prereže tak či tak. Treba jazdiť v možnostiach tých plášťov. Keď niekde vidím ostré kamene tak dávam pozor, a nie bezhlavo razím cestu krížom. Vtedy sa rozreže akýkolvek plášť nech má hocijakú ochranu. (okrem plášťov vyslovene určených na také zaobchádzanie)
Tak Snake Skin prinesie minimálny nárast v hmotnosti, ale výrazne lepšie tesnenie v prípade použitia bez duše a výrazne lepšiu odolnosť bočnice pri zachovaní vysokej rýchlosti. Takže to je ozaj asi najrozumnejšia voľba.
Vieš koľko času by ušetril keby nemusí riešiť nejaké miniatúrne prepichnutia
Normlane suhlasim, ale v pripade tohto plastu .. ten plast je pruser sam o sebe na toto. A je to aj zbytocne, lebo paska + tmel je vacsia vaha ako obyko paska + ultralite dusa, ktora ma min. odpor a max. objem vzduchu. Ovsem, tuto kombinaciu som neskusal, tak ako sa vravi, aj motyka vystrelit moze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz vozim iba vzadu a cakam kedy "dokoncim" plast nevhodny na bezdusovy system
duse -kenda ultralight vo velosprinte tusim maju
vydrzaia viac ako schwalbe light
Silva neubránim sa poznámke, že si stále konzervatívna, keď si myslíš, že je nejaký plášť nevhodný na bezduše
rozpadnuty nie je este, a dokonca mam este jeden na policke, takze este dlho budem konzervativna tak na polovicu
Vhodný ráfik (ak nemáš tak nejaké pomocné pásky), ventilky.
SS Rocket Ron bude rýchlejší ako DD Racing Ralph.
Aj v Suncycle by ho mali vedieť dodať.
Kto vie ako platia
Normlane suhlasim, ale v pripade tohto plastu
Myslim, ze bude dobra volba . Teraz mozme zacat odlahcovat aj ostatne veci. Zacal by som ramom .. Kona je kovadlina