Orsigo77 :aha, uz vidim. kedze je to cestak tak s tym po terenoch asi nechodis, ale myslis ze na terenoch by sa to svetielko zosuvalo alebo tak. ? Podla toho ako to je pripevnene ale myslim ze to zadne bude spolahlivo drzat aj na sedlovke.
Author A-X-ray 5 LED
Mám toto svetlo, môžem odporučiť, má 5 diód a svieti perfektne aj dosť ďaleko, jeho ďaľšia výhoda je že má dookola priesvitný prúžok, takže je to svetlo vidno aj z boku z každej strany a má potom ešte jednu výhodu, má na šošovke integrované ďaľšie malé šošovky, ktoré smerujú ďalšie štyri lúče mierne do strán, tzn. jeden hlavný lúč osvetľuje do predu a tie štyri osvetľujú aj okolie, čo má pri jazde na biku myslím dosť veľký zmysel. Ak si poriadiš dva tieto svetlá, myslím že v noci máš vystarané. A k tomu nabíjacie baterky AAA a nabíjačku.
ja mam toto: copyrightwww.bradsky.cz www.bradsky.cz
vrele to nikomu neodporucam, jedina dobra vec na tom je ze to dlho vydrzi svietit (ako napr to spominane montazne svetlo) ale inak to nic nesvieti, jedine tak uplna tma a asfaltka.. a predne svetlo mat "aby ma bolo videt" hmm to si radsej kupim blikacku za 50korun taku ako sa dava do zadu len bielu...
inak ako riesite prichytienie tych "kolajniciek" na OS rajdy? a napr moje rajdy maju uz hned od predstavca urcity uhol tak to svieti trochu mimo...
Celovky Petzl so spickou, ale ja to mam len do jaskyn. Svieti to inak fakt super (hlavne ked si kupis halogenove ziarovky) ale podla mna zbytocne rychlo minaju baterky a na biku mi to prekaza mat na hlave. Ja by som bral radsel nejake to led svetlo urcene na bike (aj som tak spravil a max spokojnost, ako som tu uz raz pisal).
Celovka na bike nie je podla mna dobry napad...
Orsigo77 :aha, uz vidim. kedze je to cestak tak s tym po terenoch asi nechodis, ale myslis ze na terenoch by sa to svetielko zosuvalo alebo tak. ? Podla toho ako to je pripevnene ale myslim ze to zadne bude spolahlivo drzat aj na sedlovke.
Ja mam CATEYE OPTI CUBE asi tak 3roky, mozno viac, uz ani neviem, a som nadmieru spokojny. Mam tam nabijatelne baterky, to svetlo ma optiku a vysokosvietive diody. Pred rokom sme jazdily po horach v noci, v zime, ked bolo zamrznute (super adrenalin) a v pohode osvieti. Ja som to riesil vzdy v kombinacii s kryptonovym Authorom sucasne , to za pol hodky odislo a toto fungovalo vzdy dalej. Nehovoriac o tom, ze vydrzi okolo 80h. Samozrejme treba brat do uvahy krivku svietivost, ale vzdy, tak po 30h ho dobijem (mam kupene uz asi 6 rokov neznicitelne Energizery). Obrovska vyhoda, ze vas nenechaju v stichu, vzdy dojdes domov, a navyse ho doma pouzivam ako beznu baterku.
Stalo vtedy asi 1200,- Kc
Neviem, ci sa este ponuka, ale mozem len doporucit.
Ak bude zaujem urobim nejake foto, v uplnej tme len s tym svetlom.
Ak budem mat cas.
Dokonca, pri dnesnom kurze za super cenu.
Sice ja ked som ho bral, tak era LED zacinala a bola to super horuca novinka, ktoru na slovensku ani neponukali, najblizsie v cechach.
Ja mam CATEYE OPTI CUBE asi tak 3roky, mozno viac, uz ani neviem, a som nadmieru spokojny. Mam tam nabijatelne baterky, to svetlo ma optiku a vysokosvietive diody. Pred rokom sme jazdily po horach v noci, v zime, ked bolo zamrznute (super adrenalin) a v pohode osvieti. Ja som to riesil vzdy v kombinacii s kryptonovym Authorom sucasne , to za pol hodky odislo a toto fungovalo vzdy dalej. Nehovoriac o tom, ze vydrzi okolo 80h. Samozrejme treba brat do uvahy krivku svietivost, ale vzdy, tak po 30h ho dobijem (mam kupene uz asi 6 rokov neznicitelne Energizery). Obrovska vyhoda, ze vas nenechaju v stichu, vzdy dojdes domov, a navyse ho doma pouzivam ako beznu baterku.
Ak budem mat cas.
no ja by som velmi radd uvidel nejake take fotky bo rozmyslal som aj ja o tom svetle, vopred vdaka,,
no asi aj viacej ako 50.. tak 80 mozno (neviem, nekupoval som baterky asi dva roky).
no teraz si spocitaj kupis do 2sady (8?) NiMH bateriek ktore ti urcite vydrzia viacej ako 5sad tych alkalickych shitov (cize 40?) - to aby si mohol na cestu zobrat aj zalozne. a teraz pocitaj kupis NiMH za 640skk, ked sa o ne budes dobre starat vydrzia aj 300-500 nabiti.. za alkalicke das len 360 ale ked to vynasobis este 500 nabitiami tka mas 180 000
no asi aj viacej ako 50.. tak 80 mozno (neviem, nekupoval som baterky asi dva roky).
no teraz si spocitaj kupis do 2sady (8?) NiMH bateriek ktore ti urcite vydrzia viacej ako 5sad tych alkalickych shitov (cize 40?) - to aby si mohol na cestu zobrat aj zalozne. a teraz pocitaj kupis NiMH za 640skk, ked sa o ne budes dobre starat vydrzia aj 300-500 nabiti.. za alkalicke das len 360 ale ked to vynasobis este 500 nabitiami tka mas 180 000
Moja rec, ja som priplatil za baterky 4x alkalicke ENERGIZER (nechcem robit reklamu) ale uz funguju tak zo 5rokov, a no-problem. Ani s dlzkou svietenia, ani s kapacitou.
Vtedy stala jedna tuskofka 200,- Skk.
Potom som este dokupil take lacnejsie NiCd, ale nedoporucujem, rychlo sa vybiju a to uz nehovorim o svieteni v zime, tas vtedy ide kapacita rapidne dole.....
Teraz sa mi celkom osvedcili GP, prasim mikrotuskove stale dookola medzi LED-celovkou a mp3 playerom. A valia.
ja som mal vpredu svetlo na starom biku, nic s led, bola tam ziarovka, no potom som tam hodil svoju kryptonku z lampasa. frcalo v poho, no strasne mi to zavadzalo a vadilo. a to nehovorim, ze som jazdil len po ceste, do terenu som sa neodvazil. pri prvom hrbole by sa to zje*alo a rozbilo. neni volaco malinke a vykonne??? nepoznate taku halusku???
tiez by bolo najlepsie led.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam mas to foto, dufam ze to z toho uvidis
Mam aj ja a keby som nepouzival 2 ks naraz, tak nevidim nic, su aj lepsie... toto mna osobne dost sklamalo....
Mám toto svetlo, môžem odporučiť, má 5 diód a svieti perfektne aj dosť ďaleko, jeho ďaľšia výhoda je že má dookola priesvitný prúžok, takže je to svetlo vidno aj z boku z každej strany a má potom ešte jednu výhodu, má na šošovke integrované ďaľšie malé šošovky, ktoré smerujú ďalšie štyri lúče mierne do strán, tzn. jeden hlavný lúč osvetľuje do predu a tie štyri osvetľujú aj okolie, čo má pri jazde na biku myslím dosť veľký zmysel. Ak si poriadiš dva tieto svetlá, myslím že v noci máš vystarané. A k tomu nabíjacie baterky AAA a nabíjačku.
ja mam toto:
vrele to nikomu neodporucam, jedina dobra vec na tom je ze to dlho vydrzi svietit (ako napr to spominane montazne svetlo) ale inak to nic nesvieti, jedine tak uplna tma a asfaltka.. a predne svetlo mat "aby ma bolo videt" hmm to si radsej kupim blikacku za 50korun taku ako sa dava do zadu len bielu...
inak ako riesite prichytienie tych "kolajniciek" na OS rajdy? a napr moje rajdy maju uz hned od predstavca urcity uhol tak to svieti trochu mimo...
Celovka na bike nie je podla mna dobry napad...
Mam to aj na horaku a pohoda
Ak budem mat cas.
http://cyclepath.com/itemlist.cfm?category=77&startRow=37
Dokonca, pri dnesnom kurze za super cenu.
Sice ja ked som ho bral, tak era LED zacinala a bola to super horuca novinka, ktoru na slovensku ani neponukali, najblizsie v cechach.
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/18628/cateye/cateye-hl-el300/
Cechuri su na tom zase lepsie:
http://www.kasa.cz/cyklo/koupit/18628/cateye/cateye-hl-el300/
http://www.author.sk/verbal/795/?PHPSES ... bdc0b02210
Ak budem mat cas.
no ja by som velmi radd uvidel nejake take fotky bo rozmyslal som aj ja o tom svetle, vopred vdaka,,
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi/detail/&cid=563&eid=601038
na cesty LED, do lesa Xenon ... (len skoda ze 4h xenonu mi vypalia 4x tuskove baterky do sucha - preto odporucam alkalicke lidl baterie za 9sk kus
no teraz si spocitaj
no teraz si spocitaj
Moja rec, ja som priplatil za baterky 4x alkalicke ENERGIZER (nechcem robit reklamu) ale uz funguju tak zo 5rokov, a no-problem. Ani s dlzkou svietenia, ani s kapacitou.
Vtedy stala jedna tuskofka 200,- Skk.
Potom som este dokupil take lacnejsie NiCd, ale nedoporucujem, rychlo sa vybiju a to uz nehovorim o svieteni v zime, tas vtedy ide kapacita rapidne dole.....
Teraz sa mi celkom osvedcili GP, prasim mikrotuskove stale dookola medzi LED-celovkou a mp3 playerom. A valia.
tiez by bolo najlepsie led.