prečo sú obe zle ??
ja som teraz začínajúci biker a mal som teraz RST Launch a zlomil som ju, tak teraz chcem niečo nové . Rozmyslal som o tej Manitou, ale ked hovoris ze je zla...ale preco je zla ? co jej je ?? za tu cenu...
Mne stačí na začiatok niečo do 5500
Prosím poradte niečo...Neviem sa nad ničím rozhodnúť
teraz skôr chodíme do lesa a tam mame take menšie skoky, max. 30 cm, a tam sa dá vyskočiť pri dobrom rozbehu do pol metra maximálne...Tak by som chcel niečo na to stavané...
Ta manitou je dobrá ??? Oplatí sa kupiť, či mám radčej zainvestovať par tisíc navyše...
Mne ide o to aby tá vidla vydržala, les s občas street( múriky, schody,)
este si asi nepocul o puknutych vidlach manitou alebo tecucich co? ... na Manitou ak mas kotuc nikdy nie viac ako 160mm no u Splice isto nie a cakaj ze casom budes mat problemy nevyznam sa v Marzocchi DJ ale viem ze Msnitou Splice hmm nic moc
vo vidliciach na dirt sa moc nevyznam ako som pisal ale skus pohladat nejaku DJ v bazare povedal som ti len co viem o splice .. je to vidla an pohodove jazdenie na skoky by som sa jej bal aj ked tie polmetrove niesu nejak extremne ale Manitou nic moc
hore som pisal...
teraz skôr chodíme do lesa a tam mame take menšie skoky, max. 30 cm, a tam sa dá vyskočiť pri dobrom rozbehu do pol metra maximálne...Tak by som chcel niečo na to stavané...
ale ta DJ je iba 100mm.. ja by som chcel niečo viaac
Nie nestacila, skoda davat peniaze na zlu vidlu. To ze teraz jazdis take veci, neznamena, ze sa neskor neposunies dalej. Poobzeraj sa po bazaroch na nete, mozno sa najde nejaka starsia Z1, Nixon, Sherman, atp.
Tak teda dobre. Nasiel som dirt jumper 3 nejaku novu za 6500. Ale ja nejazdim DH, ajd tak vseobecne. Freeride/street/maly dirt. Tak teda marzocchi je na to dobra?
ty asi nepochopis ze ta Manitou Splice a este k tomu 130 mm zdvih ma myslim 28 alebo 30 mm vnutorne nohy cize jej tuhost hmm bude asi mizerna a ked tam hodis 180 mm kotuc mozes sa uz rovno ist objednat k zubarovi A este cakaj na to ze ju budes musiet potom trochu viac utierat od oleja a chodit s nou do servisu ako saso ... mimochodom preco asi Manitou prestalo vyrabat na Taiwane a presunula sa vyroba do USA ? a vyrabaju sa len asi 5 modleov co boli u manitou top ?.. splice sa robila len jeden rok na taiwane takze uz ako uznas za vhodne ak mas rozum posluchni Dijcka ak nie kup si Manitou splice a potom nam posli foto dalsej ulomenej vidly alebo napis pribeh o tom ako to je v nasich slovenskych servisoch a ako sa dlho caka na reklamaciu
a to ze nejazdis DH viem dobre proste Dirt Jumper je stavany na dirt a vydrzi co to
a este si ujasni co je to freeride pochybujem ze s RST Launch si jazdil freeride ... na to su vidly ako RS Totem .. Lyrik a podobne nieco vyse 160mm do 180 mm cca RST Launch je vidla an street a dirt ak to je vobec vidla ... a stavim sa ze mas aj dirtovy ram
este si asi nepocul o puknutych vidlach manitou alebo tecucich co? ... na Manitou ak mas kotuc nikdy nie viac ako 160mm no u Splice isto nie a cakaj ze casom budes mat problemy
tak to je teda s prepacenim dobra k.o.k.o.t.i.n.a co si napisal.
ja som mal stale len manitou vidlice a nikdy - NIKDY - sa mi nic take co si napisal nestalo. ziadna z nich nepraskla, ziadna z nich netiekla. posledna ktoru som mal na predposlednom biku bola prave Splice RTWD a mal som na nej 2roky 180ku kotuc - este dnes na nej jazdi moja polovicka a ta vidla nema jednu funkcnu vadu + v servise som s nou bol len 1x na zarucnej prehliadke kde mi vymenili olej v patrone a trvalo to 2 dni. a dnes mam zase manitou vidlu a som s nou spokojny.
takze zase sme pri tom, ze povedat ze manitou je shit je dnes moda...
to boboBOBO:
ja som bol so Splice spokojny. ak nemas viac penazi tak radsej zober to nove so zarukov ako nieco z bazaru bez zaruky co sa ti moze o mesiac pokazit.
a pytat sa ludi ako je Dijck na veci co stoja pod 5-ciferne cislo je hadzanie hrachu na stenu... pre nich je vsetko lacnejsie shit a nic moc... to uz mam odsledovane na fore..
tak teraz som si vsimol ze to je splice a nie slate ale aj tak neviem proste vela ludi co malo manitou malo problemy ... videl som ako si jeden typek kupoval bike s Manitou R7 a o dva tyzdne tam bol zas ze mu tecie ... videl som uz zopar kuskov ulomenych v mostiku ... proste viem ze ked si spokojny na manitou si nedas dopustit ale ja by som do toho nesiel dalej uz tuto hadku nebudem riesit rozohdnutie nieje na mne ... a k dobe trvania som nemyslel servis ale reklamaciu a to povedat ze manitou je shit nieje moda je to alebo uz hadam len bol to fakt ... preco sa presunula vyroba do USA a uz sa kopu modelov nerobi?
Mam bike vertec na dirt, mal som na nom tu rst launch a ted musim kupit novu, ale nemam peniaze na nejake drahe max. 6500. No tak teda mam kupit marzocchi DJ 3? Alebo ak viete nieco lepsie ?
hore som pisal...
nechapem na co potrebujes vidlu ktora bude as do nebies na ten streetik a mini jumpy ti uuplne staci aj 100mm ja napr jazdim na Launch T7 a nic mi nevadi okrem toho ze pruziny stratili na sile
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som teraz začínajúci biker a mal som teraz RST Launch a zlomil som ju, tak teraz chcem niečo nové . Rozmyslal som o tej Manitou, ale ked hovoris ze je zla...ale preco je zla ? co jej je ?? za tu cenu...
Mne stačí na začiatok niečo do 5500
Prosím poradte niečo...Neviem sa nad ničím rozhodnúť
Ta manitou je dobrá ??? Oplatí sa kupiť, či mám radčej zainvestovať par tisíc navyše...
Mne ide o to aby tá vidla vydržala, les s občas street( múriky, schody,)
ja som začiatočník a nepotrebujem nejaku fox za 40 000..
Mám kúpiť tu manitou či nie ?
v čom je zlá ?
Stačila by mi do lesa a na street ?
a to ze nejazdis DH viem dobre proste Dirt Jumper je stavany na dirt a vydrzi co to
a este si ujasni co je to freeride pochybujem ze s RST Launch si jazdil freeride ... na to su vidly ako RS Totem .. Lyrik a podobne nieco vyse 160mm do 180 mm cca RST Launch je vidla an street a dirt ak to je vobec vidla ... a stavim sa ze mas aj dirtovy ram
tak to je teda s prepacenim dobra k.o.k.o.t.i.n.a co si napisal.
ja som mal stale len manitou vidlice a nikdy - NIKDY - sa mi nic take co si napisal nestalo. ziadna z nich nepraskla, ziadna z nich netiekla. posledna ktoru som mal na predposlednom biku bola prave Splice RTWD a mal som na nej 2roky 180ku kotuc - este dnes na nej jazdi moja polovicka a ta vidla nema jednu funkcnu vadu + v servise som s nou bol len 1x na zarucnej prehliadke kde mi vymenili olej v patrone a trvalo to 2 dni. a dnes mam zase manitou vidlu a som s nou spokojny.
takze zase sme pri tom, ze povedat ze manitou je shit je dnes moda...
to boboBOBO:
ja som bol so Splice spokojny. ak nemas viac penazi tak radsej zober to nove so zarukov ako nieco z bazaru bez zaruky co sa ti moze o mesiac pokazit.
a pytat sa ludi ako je Dijck na veci co stoja pod 5-ciferne cislo je hadzanie hrachu na stenu... pre nich je vsetko lacnejsie shit a nic moc... to uz mam odsledovane na fore..
nechapem na co potrebujes vidlu ktora bude as do nebies na ten streetik a mini jumpy ti uuplne staci aj 100mm ja napr jazdim na Launch T7 a nic mi nevadi okrem toho ze pruziny stratili na sile