cafte , chcem kupit do predu novy plast , rozhodol som sa pre high roller a neviem ci mam zobrat 2.7 alebo 2.5 , a este neviem ci mi sadne na rafik ked teraz mam 2.35 a ked vyfukam koleso tak sa mi samo vyzuje ked nim potrasiem .
Ber 2.5", ten je akurat. 2.7" je knedla. Budes nadavat. Nehovoriac o tom, ze ma 100kil. Inac aky mas raf? Ak je to klasicka sirka (+ - 23mm), tak viac ako 2.35 by som tam nedaval, ale pasovat bude. A na aky bike to hces? Vojde to do ramu? To ze sa sam vyzuje vyfucany, je normalne, len bacha na to pri jazde ak dostanes defekt Inak jazdim len HR 2.5 a defekt som za posledne 4 roky nedostal.
ja som praveze vcera dostal defekt taky ze mi to pretalo az plast , mal som kendu kinetics 2.35 a pasuje v poho a bike mam gt chucker a do zadu staci aj 2.35
Ja nevravim ze je horsi, ale videl si niekedy 2.7 plast od maxxisu? Proste je to moc, ale jazdne vlastnosti, teda aspon dole kopcom su v pohode. Dobre drzi a ma lepsie utlmove vlastnosti, ale vyssi odpor a hmotnost. Doma mam jedneho mobstera 2.7" a ma 7 cm na sirku.
Ale je to spotrebny material, tak nahod 2.7 a ked bude zly, nabuduce das 2.5
Zdravím,
Nebudem vytvárať nové vlákno, tak to hodím sem... Plánujem kúpiť nejaké nové plášte a budem na nich jazdiť FR. Chcem sa spýtať aký máte názor na Maxxis Highroller 2,35... uvažoval som aj nad minionmy, no tie sú ževraj v tom najnižšom modely dosť o ničom (že sa rýchlo zjazdia a že to nedrží až tak super). Ešte ma napadli SCHWALBE Big Betty no na tie som v poslednej dobe nepočul nič dobré (ale aj tak ma zaujíma, čo si o nich myslíte). Poprípade, neviete mi poradiť niečo iné? Cena by bola najlepšie cca 20e za plášť. Ďakujem za každú radu
do RSTcky asi tazko das 2.7, kamos ma v SR XCR continental 2.5 a ma tam medzeru 2mm z oboch stran, mensia osma a uz to neprejde
A Čo ti tu miešaš nejakú XCR a launch ? Bože to niesu 2 rovnaké vidlice .. Ja mám mobster 2.5 v predu na launch T8 a aj
podľa mňa by som tam hodil aj 2.7 ..
Ber 2.5", ten je akurat. 2.7" je knedla. Budes nadavat. Nehovoriac o tom, ze ma 100kil. Inac aky mas raf? Ak je to klasicka sirka (+ - 23mm), tak viac ako 2.35 by som tam nedaval, ale pasovat bude. A na aky bike to hces? Vojde to do ramu? To ze sa sam vyzuje vyfucany, je normalne, len bacha na to pri jazde ak dostanes defekt Inak jazdim len HR 2.5 a defekt som za posledne 4 roky nedostal.
Prepáč ale nevšimol som si. A k tebe. Na tvojom mieste beriem miniony. A 2.35 sú vraj lepšie v blate ako 2.5 a 2.7 pretože sa ti nane nalepí blato a podrží ťa. Ber miniony
ja mam High Roller 2,35" 60a na prednom kolese. je to fajn plast, ale 60a zmes sa mi zda na nejake vlhke kamene a korene nevhodna, pretoze sa mi zda, ze sa mi na nich smyka koleso viac ako ked som mal tiogy extreme xc, takze HR fukam na nizsi tlak...skor by som teraz bral ST 42a - na predne. kedze ma dost vysoky vzorok, tak je dobry do maksieho terenu, ale ani na tvrdom a suchom nie je zly.
high rollery viem mať za velmi slušnú cenu 399czk... konkrétne HIGHROLLER -SUPER TACKY ST ,26x2,35 (52-559) 42a... vedeli by ste mi niekto vysvetliť tie zmesi? že akú kam zvoliť, alebo ktorá zmes sa lahšie zjazdí Ďakujem http://bajkmarket.cz/24-maxxis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale je to spotrebny material, tak nahod 2.7 a ked bude zly, nabuduce das 2.5
http://www.maxxis.com/Bicycle/Downhill/High-Roller.aspx
1,125 az 1,350 kg podla rozmeru a zmesi
do RSTcky asi tazko das 2.7, kamos ma v SR XCR continental 2.5 a ma tam medzeru 2mm z oboch stran, mensia osma a uz to neprejde
RStcku uz nemam ale tie plaste sa tam v pohode zmestili.
Nebudem vytvárať nové vlákno, tak to hodím sem... Plánujem kúpiť nejaké nové plášte a budem na nich jazdiť FR. Chcem sa spýtať aký máte názor na Maxxis Highroller 2,35... uvažoval som aj nad minionmy, no tie sú ževraj v tom najnižšom modely dosť o ničom (že sa rýchlo zjazdia a že to nedrží až tak super). Ešte ma napadli SCHWALBE Big Betty no na tie som v poslednej dobe nepočul nič dobré (ale aj tak ma zaujíma, čo si o nich myslíte). Poprípade, neviete mi poradiť niečo iné? Cena by bola najlepšie cca 20e za plášť. Ďakujem za každú radu
podľa mňa by som tam hodil aj 2.7 ..
Prepáč ale nevšimol som si. A k tebe. Na tvojom mieste beriem miniony. A 2.35 sú vraj lepšie v blate ako 2.5 a 2.7 pretože sa ti nane nalepí blato a podrží ťa. Ber miniony
http://bajkmarket.cz/24-maxxis
60a = maxxpro = tvrdsia
70a sakra tvrda
Na zjazdovanie 42a. Robila sa aj meksia zmes, ale neviem ako sa oznacuje (tusim 32).