Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 6:43
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 6:43
Je to to že teraz mas 160mm ked tam dáš dvojkorunku tak budeš mať 200mm zdvih, takže sa ti predok zdvihne o 4 cm a to už na prasknutie je, proste zo Swaga zjazdak neurobíš, je to Enduro bike, to ze pridaš 4cm na zdvihu a možno by sa ti to s dvojkorunkou viac páčilo, ti na jazde nič nezmení.
Tak rozmýšlam či ju vrátiť späť, alebo sa uspokojiť s tou RC2 a zohnať redukcie na 15mm osu...
zaujíma ma hlavne citlivosť, chod, ladenie, atď...
Diky
Tak rozmýšlam či ju vrátiť späť, alebo sa uspokojiť s tou RC2 a zohnať redukcie na 15mm osu...
Diky
Chápem dobre? Existuje redukcia z 20mm na 15?
SR Suntour XCR RL-R Air (29), 100mm, air
Rock Shox FS30, silv.TK SA 100mm
Dakujem
Myslel adaptery(koncovky)v naboji z 15 na 20mm.Ide akurat o to,ci ma naboj s moznostou tejto vymeny.
SR Suntour XCR RL-R Air (29), 100mm, air
Rock Shox FS30, silv.TK SA 100mm
Dakujem
to je tak z blata do kaluže
co sa týka funkčnosti, je RS kusok lepšia... hmotnostou maju obe daleko cez 2KG
Diky
Citlivost minimalne rovnaka,ked nie lepsia.
Priebeh chodu lepsi prave kvôli väčšej miere nastaveni ako u Fit4.
RC2 je pre ľudí,ktori sa s tym radi a casto hraju.
Diky
no zle si určite nekupil... nastavíš si ju pekne na seba.... ale ak ti nevyhovuje.. volodaj by zaujala
Nie myslel som Fox adaptéry do nôh vidlice z 20mm na 15mm.