Kategórie
Bike-tech
-41% Dynaplug Wheelie Wrench Pro multikľúč, Hans Rey Limited Edition
88,99 €
-41%
MOC 150 €
savings Lezyne RAP II 20 Tubeless multikľúč, 20 funkcií
26,99 €
savings
MOC 41,99 €
savings Shimano TLCN10 kliešte pre nasadenie a uvolnenie rýchlospojky Quick-Link
26,99 €
savings
MOC 42,99 €
savings Weldtite CycloTools kliešte na reťaze s rýchlospojkou
14,79 €
savings
MOC 21,99 €
Čaute, zhanam nejaké fajné kliešte do kapsicky. Niečo spratne a musí to vedieť preštiknut aj tvrdé droty o hrúbke špice na kolese. Gerber Dyme nespominajte, to je detská hračka
Podľa mňa nič spratné, čo bude strihať 2mm oceľové drôty nezoženieš. Na to je z princípu potrebné seriózne náradie so zodpovedajúcou váhou a veľkosťou. Ak by to bolo len na občasné použitie, tak by som hodil do kapsičky list na nerez do priamočiarej píly. Alebo môžeš hľadať multitool s takou pílkou, ale ešte som iné ako na drevo nevidel, ale tiež hovorím, že som ešte nevidel všetko. 🙂
Koľkorát za výjazd si už precvakával/budeš precvakávať špice? Neviem či také náradie sa oplatí ťahať.
Práve mám za sebou dva také výjazdy. A už sa mi stalo že som potreboval aj lanko pritiahnuť a nebolo ho ako chytiť.
Ale vybral som od výrobcu Leatherman, konkrétne toto
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/sportove-prislusenstvo-a-vybavenie/noze-brusky-a-multifunkcne-naradie/multifunkcne-naradie/leatherman-skeletool-cx-multikluc-tmavomodra-p291102.html
Ale v ponuke majú dobré kúsky a je to overený výrobca týchto multitoolov
Zalezi co povazujes za spratne. Gerber dime vs henten leatherman su uplne ine triedy. Uz ti ho neotvorim lebo je dosahany mechanizmus kliesti, ale roztvoreny je cca tak velky ako bude ten leatherman zavrety.
To druhe co mam na foto je aliexpresove SOG (18 in 1 multitool za 30€) - kupoval som bo v principe okrem toho gerbera, je to jedine co vie/ma potencial prejst eu letiskovou kontrolou (leatherman mal model squirt, cca velkosti dime, ale uz sa asi nevyraba). Ten gerber som znicil na nejakych dratoch, mozno na bowdene, nepamatam presne, ale vpodstate zvladol precvaknut 2-3 draty a umrel.