http://www.kupkolo.cz/produkty/Naboje_33/naboje-horske_756/ostatni_754/Set-naboju-Sram-X.9,-model-2010,-predni-+-zadni_6031.html
Ak nikto nenapíše zdrcujúcu kritku, idem do toho. Ale až o 2-3 týždne, keďže budem preč. Potom dám vedieť pocity (okrem prázdnej peňaženky).
romanx: tuhe kolesa ti nepomozu, ked sa ti v zabere deformuje spoj naboj-patka...
Ak jazdis silovejsie, tak to vzadu pocitis .. ja by som do toho siel. 9/10 urcite.
Neviem ale, ci na XC-cko by to bol prinos. Vaha ide hore a predsal en nejazdia sa az take tereny, kde by to take markantne...
Edit: Ja mam vpredu 20 mm, takze tam ti moc neporadim. Vzadu som presiel z RU na 10 mm bolt-up od Hope Pro II (duta os primontovana 10 mm srobom) a mam pocit, ze to zadnej stavbe pomohlo. Zda sa mi pevnejsia, ale moze to byt aj placebo. Ved nemozem preda pripustit, za za tie prachy je to na hovno.
Nazdar, ja mam ten isty problem. Mam volu v kolese a taky isty naboj. ale ked som dal koleso dole a odstranil taku zeleznu prachovku ci co z trubky vlozenej do vnutornych stran lozisk tak ta trubka sa ani nepohla. (do stran) tak mam zrejme volu medzi 20mm oskou a tou trubkou v naboji. to sa da nejak odstranit? Mozno aj ty mas ten problem.
Cize otazka znie:,,da sa odstranit vola medzi 20mm oskou a rurkou v naboji?´´ a je to bezne?
Bla bla - vyrobci nepreferuju CL z uplne ineho dovodu a tym je patent Shimana na CL a nutnost platit licencny poplatok za kazdy vyrobeny kus naboja s CL...
posledný komentár: 9. 12. 2014 o 15:41