Až po 2 týždňoch som si spomenul, že Tora má nastavenie aj odskoku. Doteraz som ju mal nastavenú na zajačika, tak som si dal po novom korytnačku

. No, je to pre mňa niečo nové a neviem, či to nie je moc pomalé. Ale mám z tohoto nastavenia dobrý pocit (hore kopcom ma až tak nevyhadzuje a po rovine tiež), tak to zatiaľ nechám tak, hoci neviem ako sa bude správať pri jazde dolu kopcom. Najviac ma však trápi taký sičavý zvuk pri dekompresii, v témach tu na fóre som sa nedozvedel či je to prirodzený zvuk alebo je to znamenie, že
vidlica pri tom dosť trpí?
Ešte pridám môj štýl jazdy. Horekopcom normálne, po rovine normálne a dolu kopcom normálne, jednoducho aby som si vždy stihol vychutnať prírodu a nie nejakú časovku. Ešte váha 65 kg
pre takéto parametre, aký odskok odporúčate. Pýtam sa hlavne preto, lebo prvý krát mám niečo odpružené a skutočne neviem ako sa ma vidlica v teréne správať a už vonkoncom neviem, čo tu vidlu môže zničiť (napr pri zajačikovi som pri normálnej jazde využil 6 cm a pri korytnačke 7 cm - ale to som možno len skočil do nejakej diery

)...