pridam este 1 alternativu k Nobby Nic vs Racing Ralph - Smart Sam. Mam obe verzie - 2.25 aj 2.1 (vsetko kevlar). Su univerzalne, maju vyssi dezen ako Racing Ralph, hladke odvalovanie vdaka hustejsim vystupkom v strede, dobry zaber a hlavne maju najdlhsiu zivotnost (po 500km nevidno opotrebovanie dezenu!) NN aj RR su pretekarske plaste, tomu zodpoveda aj zmes (2008 su oba triple compound) - zodru sa rychlo.
Hmotnost - 2.1 verzia 530g (moje konkretne vazia 520g) oproti RR 460g a oproti NN 495g.
Odporucam na zadne koleso, dopredu NN.
Na jazdenie v zime - dobre su maksie zmesi - mam odskusane Maxxis WetScream 2.2. Su tazke ale drzia na lade a zaberaju aj v hlbsom snehu.
Na lad su najlepsie verzie s ocel.hrotmi - pouzivam Nokian - drzia napriklad aj na zamrznutom rybniku
tie smart sam si jazdil vzadu ci vpredu? pytam sa lebo moj albert vzadu odisiel velmi rychlo. naraz s nim som dal alberta aj dopredu a ten stale vyzera ako novy
prve dva by som obul niekomu za trest, treti netusim...
tretieho sa snazim zbavit a nie a nie ho zjazdit , dostal som ho ako OEM s bajkom, taky sedy priemer, do blata nie, na suchu vcelku ujde... dobrovolne by som si ho nekupil
imo:
relativny extrem, bez pohodlia a defektov NN 1.8 +NN 1.8
osvedcene kombinacie NN 2.1 + SS 2.1 alebo NN 2.1 + NN 2.1
ak ti nevadia defekty&cena(tak 500km vydrz na normalnom dezene) tak Fast/Furious Fred+Fast/Furious Fred alebo Continental Twister SuperSonic 1.95 + Continental Twister SuperSonic 1.95
Veľmi dobrá voľba do terénu.
Roky ich tiež jazdím. Teraz idem skúsiť Continental Mountain King 2,2" /black chilli/. Istý mesačník ich vychválil do nebies.
to Davhan>
ked si pozries SpeedKing na> http://www.conti-online.com/generator/w ... ng_de.html
tak 2.3 podla tabuliek ma vazit 560g, s Duraskin 610g.
510g vazi verzia 2.1.
Pred zimou som kupil speed king 2.3 kevlar+duraskin. Skutocna hmotnost je +-565g!
Vyskusam to vsak az na jar.
este je tam verzia Supersonic - ten ma vazit 500g pre 2.3, ale je to pretekarsky plast, na www.mtbr.com pisu, ze je nachylna na defekty + nevhodna na mokro.
mal by som otazku nakolko ste tu pisali aj vyskusali NN. Su nejake rozdiely medzi minulorocnym a tohtorocnym NN??? Samozrejme okrem nadpisu. Tiez nad nim uvazujem na predok ho dat. A ked tak este jedna vec, je velky rozdiel medzi verziu 2.1 a 2.25 ??? Bo cital som tu niekdy, abo pocul, ze vskutocnosti su plaste Schwalbe o daco miniauturne uzsie. Vdaka zatial..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mate s nimi niekto skusenost?
Hmotnost - 2.1 verzia 530g (moje konkretne vazia 520g) oproti RR 460g a oproti NN 495g.
Odporucam na zadne koleso, dopredu NN.
Na jazdenie v zime - dobre su maksie zmesi - mam odskusane Maxxis WetScream 2.2. Su tazke ale drzia na lade a zaberaju aj v hlbsom snehu.
Na lad su najlepsie verzie s ocel.hrotmi - pouzivam Nokian - drzia napriklad aj na zamrznutom rybniku
mate s nimi niekto skusenost?
preco?
tretieho sa snazim zbavit a nie a nie ho zjazdit
2y ma sialeny vzor a je relativne tazky.
pre mna a moje preferencie su na tom ine plaste ovela lepsie...
relativny extrem, bez pohodlia a defektov NN 1.8 +NN 1.8
osvedcene kombinacie NN 2.1 + SS 2.1 alebo NN 2.1 + NN 2.1
ak ti nevadia defekty&cena(tak 500km vydrz na normalnom dezene) tak Fast/Furious Fred+Fast/Furious Fred alebo Continental Twister SuperSonic 1.95 + Continental Twister SuperSonic 1.95
Pripadne NN 2.1+RR
Veľmi dobrá voľba do terénu.
Roky ich tiež jazdím. Teraz idem skúsiť Continental Mountain King 2,2" /black chilli/. Istý mesačník ich vychválil do nebies.
jazdi ho tu niekto ?? ako je na tom s defektami ?
ked si pozries SpeedKing na>
http://www.conti-online.com/generator/w ... ng_de.html
tak 2.3 podla tabuliek ma vazit 560g, s Duraskin 610g.
510g vazi verzia 2.1.
Pred zimou som kupil speed king 2.3 kevlar+duraskin. Skutocna hmotnost je +-565g!
Vyskusam to vsak az na jar.
btw.. na mokro bude vpredu aj vzadu schwalbe albert 2.25