Čaute.Takže chcel by som kúpiť novú vidlu dajme tomu od 150 do 200ecok klasiku xc 100mm.Našiel som túto http://www.bicykle.eu/eshop/odpruzene-vidlice/dopredaj/sr-suntour-axon-s-rl.html
čo mi pripadá ako skvelá zľava tak by som rád počul čo na ňu poviete.Ak niekto vie o nejakých dobrých akciách alebo pod. tak rád uvítam.Thx.
tak najviac sa mi pozdava ta e*****na za 138... a to tiez neviem ci sa mi oplati do toho ist pretoze bike ma 3 roky a je to 450 eurovi bike a trebalo by aj kotucky ale ak chcem novy tak chcem investovat tak do 1000eur ale tie zase nemam cize tazka to dilema
tak ja neviem povedz mi co si o tom myslis...oplati sa investovat do bicykla 450euroveho 390 eur +- nic mu nie je bol malo jazdeni celkom udrziavany alebo radsej setrit ?a cakat trebars rok ?
tak toto je on...zatial slape ako hodinky nemozem mu nic vytknut okrem tych brzd to ale chapem po tom co si zazili a vidlice...tomu sa necudujem ved rst no
No na tom biku by si asi vymenil všetko postupne Keď chceš nový bajk a si ochotný investovať do 1000ojro tak už sa nájde niečo slušné na XT výbave,kvalitnou vidlou (možno Recon air,žeby Reba?)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikestar.sk/bikestar/eshop/6-1-Vidlice-a-Tlmice/67-2-Vidlice-MTB/5/893-vidl-odpr-26-RS10-TORA-SL-cierna-Al-krk