iba niečim vitiahneš tie ˝trubičky˝ na koncoch neviem ako sa to presne ma ale ja som ich vitiahol zverakom zatym je ložisko a to by zasa mna zaujimalo ako ho mam vitiahnuť ?
bohužial ma to vnutro skoro rovnaky priemer ako ložisko a nemam tam tu tyč alebo šrobovak očo zahaknuť :/ budem si tam asi musieť vybrusit nejaku dražku..
no uz som to vyriesil inak drazka je kravina, vybrusil som si taku medenu tycku do kuzela, tu narazil do loziska a potom to len vitiahol z loziskom a vitukol lozisko von ked som to rozobral zistil som ze v strede je taka rurka z gumickami aono to stacilo tou tickou potlacit do boku pekne to lozisko vyrazit
D881SB je aj na 20mm osku a vadilo by mi, ze pri pouziti 15mm osky (taku mam vidlu) by tam namiesto vacsich lozisk (cim vacsie tym lepsie ) bola len redukcia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://novatecusa.net/wp-content/uploads/2012/10/Instruction-Bearing-Puller-Tool.pdf
Inak pre mna je to dovod, preco predny naboj Novatec nebudem kupovat.
preco ?
D881SB ma vymenitelne redukcie, ktore vytlacis srobovakom / oskou ...
aj ked za cenu cez 70,- E
aj ked za cenu cez 70,- E
Nechapem co maju vymenitelne redukcie spolocne s vymenou lozisk?
Na vymenu lozisk aj tak potrebujes specialny nastroj, alebo sa hrajkat vyklepkavanim srobovakom zvnutra po obvode, co sa mi nepaci.
http://issuu.com/novatecwheels/docs/bearingsdisassebly-d661sb--d881sb--dh41sb
D881SB je aj na 20mm osku a vadilo by mi, ze pri pouziti 15mm osky (taku mam vidlu) by tam namiesto vacsich lozisk (cim vacsie tym lepsie