Zdravim. Viem ze gripy su dost individualna zalezitost a preto sa chcem spytat ake by ste mi odporucili(hlavne taky co uz vyskusali viacero gripov) Mal som Author gripy (tie na imbus) neboli zle, ale ziadne slava. Teraz som uvazoval nad : http://www.kolokram.sk/product_info.php ... cts_id=532 viem ze nemaju uzamikanie,ale ... Co by ste mi vy odporucili?
Zdravim. Viem ze gripy su dost individualna zalezitost a preto sa chcem spytat ake by ste mi odporucili(hlavne taky co uz vyskusali viacero gripov) Mal som Author gripy (tie na imbus) neboli zle, ale ziadne slava. Teraz som uvazoval nad : http://www.kolokram.sk/product_info.php ... cts_id=532 viem ze nemaju uzamikanie,ale ... Co by ste mi vy odporucili?
Dakujem
Tie gripy co mas ty vyhliadnute to si robis snimi srandu?
To chces dat na bike hentake penace?
Mam tie author a su skvele ...nevidim dovod preco by nemali byt ok ....
Skus sa opametat...
Cibo9: Sorry ale tvoj nazor sa mi zda uplne scestny. Nechapen co sa ti na "penacoch" nepaci. Podla mna su dost pohodlne, fajn tvarovane a aj lahke, zatial sa mi ani nepretacaju cize uplne bez problemu. Tie authory nemusia byt zle ale ak nemas extra citlivu vidlu ktora pobere kazde ihlicie, tak moc pohodlia asi neprinesu. Chcelo by to asi zistit, ci Samuraj preferuje skor pohodlie alebo isty uchop, ale aj tak si myslim, ze obe kriteria splnuju skor tie WCS-ka.
Preferujem sice isty uchop ale chcel by som aby boli aj pohodlne (nejake co tlmia jemne vibracie) a samozrejme aj dobru vahu. Kvoli tomu tlmeniu som vybral tie WCS. Som pristupny iným navrhom.
to Žigo :ty mas tie WCS? Ako si s nimi spokojny?
Mam teraz WCS na kone a mal som aj na scottovi, tam som teraz prehodil atus penove s korkom a neni to az tak dobre. Predtym som skusal aj penove setlaz s nylonovym potahom ale tiez neboli az tak makke a nejak viac nasiakali vodu, ale je mozne ze by sa ti viac pacili kvoli tomu textilu navrchu. Myslim ze tie WCS-ka su najlepsie penove gripy ake sa daju zohnat.
nevies nieco poradit? potrebujem s objimkami na koncoch a najlepsie v cierno-cervenom prevedeni
pripradne sa pozri po ODI grip "lock on" - Rouge. Ma ich jeden znamy, vyborne sa drzia. Je tam sirsia farebna skala objimok.
Tak sa mi zapacili, ze si ich v dohladnej dobe aj ja skusim niekde objednat.
ku sram radeniu. Prvé bez uzamykania, ktoré spoľahlivo držia a nekrútia sa.
Mám ich skrátené na 7 cm, rohy nepoužívam. Tie mi dávnejšie len zavadzali, tak šli preč.
prvy pocit je tak trochu ako keby clovek drzal v ruke makke hrube medvedie hovno, ale rychlo som si zvykol. na porovnanie tenka verzia tychto gripov je vhodna hlavne pre baby, kedze su fakt tenke. na rajdoch drzia super a ruky sa nesmykaju ani za mokra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://funnmtb.com/bars/combat%20grips.html
Dakujem
Tie gripy co mas ty vyhliadnute to si robis snimi srandu?
To chces dat na bike hentake penace?
Mam tie author a su skvele ...nevidim dovod preco by nemali byt ok ....
Skus sa opametat...
to Žigo :ty mas tie WCS? Ako si s nimi spokojny?
zatial najlepsie co som mal. su 2 verzie - tenke a hrube. su pohodle a maju fajnu prilnavost a lahko sa cistia. cena asi 500SK. no vaha bude urcite vyssia
a po roku pouzivania ziadne znamky opotrebenia
pripradne sa pozri po ODI grip "lock on" - Rouge. Ma ich jeden znamy, vyborne sa drzia. Je tam sirsia farebna skala objimok.
Tak sa mi zapacili, ze si ich v dohladnej dobe aj ja skusim niekde objednat.
http://www.kolokram.cz/product_info.php?cPath=89&products_id=1638
ku sram radeniu. Prvé bez uzamykania, ktoré spoľahlivo držia a nekrútia sa.
Mám ich skrátené na 7 cm, rohy nepoužívam. Tie mi dávnejšie len zavadzali, tak šli preč.
dobre vediet,tiez teraz riesim gripy pre moje väčšie ruky
ja som teraz opacil sunline logo lock-on v tucnej verzii - kedze tiez mam trochen vacsie paprce.
http://www.sixsixone.com/Catalog_SunlineCycling.aspx?id=f165a748-1429-4da4-92d0-03f12b6744a0&product=340e5066-82e4-4275-84ed-e9593dc7138a
prvy pocit je tak trochu ako keby clovek drzal v ruke makke hrube medvedie hovno, ale rychlo som si zvykol. na porovnanie tenka verzia tychto gripov je vhodna hlavne pre baby, kedze su fakt tenke. na rajdoch drzia super a ruky sa nesmykaju ani za mokra.
si drzal ze vies porovnat?