Caute, chcel by som kupit novy bike, tak do 25tis.Sk. Nemusi to byt ziadna super znacka (Merida, GT...). Staci slusny ram na vysku cca 190cm, vybava aspon LX, SPD pedale a V - ckove brzdy.
Vie mi dat niekto tip?
Diky.
Prva otazka:na co to chces?Podla znaciek ktore to nemusia byt tak asi XC
Druha otazka:Full alebo hardtail?
Ja osobne by som pozhanal nieco z druhej ruky,hlavne nekupuj Kelly´s
Tie sa mi nepacia.
Ja chcem komplet vybavu LX aj V-ckove brzdy Sh. Lx, vidlu Mannitou elite (80mm, lock out), duralova kostra (na zn. az tak nezalezi).
Da sa take nieco kupit, alebo si ho treba poskladat?
V akej cene by to mohlo byt poskladane?
Vie to niekto?
Ja osobne by som povedal ze bike s tvojimi poziadavkami za 25.000 nezozenies (iba ak kradnuty) a ak ano bude to za cenu nizsej kvality ramu a pevnych komponentov. Z tych vyssie spominanych ma totiz TREK 6500 LX iba menic (zbytok je Deore), KONA Cinder Cone ma menic XT ale zbytok tiez Deore, GT Avalanche 1.0 ma komplet Deore, Author Modus ma menic LX a zbytok Deore a Author Sector ma vybavu XT a LX ale stoji nieco vyse 40.000.
akoze hlavne ta vidla.
napriklad merida matts 700 sa da zohnat za 21000, ma deore xt menic, ostatne deore, rafikove hydrauliky magura, duralovu kostru (myslim ze celkom dopohody), dobre plaste (maxxis harddrive 2.1) a celkovo dost dobry bike. len nema manitou vidlu, Suntour 75 co nie je vitazstvo pokial ti ide prave o vidlu. no a vaha okolo 12,5. ale za tu cenu lepsiu vybavu nezozenies.
Ahoj, vidlu som chcel man. axel elite (lock out). Este stale maju v ponuke author sector za 31 990,- Sk (po zlave). Vybava je komplet LX, menic XT, axel elite vidla (lock out).
Nepozdava sa mi vsak ram, celkovy posed a rovne riaditka.
az na to, ze ked som si vyhliadol akciovy bike (trek 6500) tak mi bolo povedane, ze nie je a ci nechcem nieco ine... nemaju v tom shite excelovskom velkosti... takze beriem s rezervou to, co maju na stranke...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Druha otazka:Full alebo hardtail?
Ja osobne by som pozhanal nieco z druhej ruky,hlavne nekupuj Kelly´s
M.
kona Cinder Cone-25,000Sk
Ja chcem komplet vybavu LX aj V-ckove brzdy Sh. Lx, vidlu Mannitou elite (80mm, lock out), duralova kostra (na zn. az tak nezalezi).
Da sa take nieco kupit, alebo si ho treba poskladat?
V akej cene by to mohlo byt poskladane?
Vie to niekto?
jazdi ho moj 90 kilovy bracho a ten bike sa zatial velmi dobre drzi
inak to ravo racing je lepsie ako modus a za lepsiu cenu
ma 10,3 co je za tie prachy naozaj super hmotnost...
okrem toho ma aj lepsiu vidlu....
BTW Manitou co elite? Zabudol si napisat typ.
napriklad merida matts 700 sa da zohnat za 21000, ma deore xt menic, ostatne deore, rafikove hydrauliky magura, duralovu kostru (myslim ze celkom dopohody), dobre plaste (maxxis harddrive 2.1) a celkovo dost dobry bike. len nema manitou vidlu, Suntour 75 co nie je vitazstvo pokial ti ide prave o vidlu. no a vaha okolo 12,5. ale za tu cenu lepsiu vybavu nezozenies.
Dobrý vtip
Drzim Ti palce.
Nepozdava sa mi vsak ram, celkovy posed a rovne riaditka.
sector ma tusim chrom-molibdenovy ram, je trochu tazsi ale a pohode, ja jazdim Impulse - Columbusový rám - geo, je dobrá len brzdy som tunoval
http://www.kaktusbike.sk/
najdes tam zaujimave ponuky
ceknete nabidku na [http://www.norco.com/] ...!
V pripade zajmu me kontaktujte na [email protected] - super ceny...na Slovensku jedinny prodejce...
Potreboval by som kompletnú recenziu -cena/výkon/komponenty... . Pomoze mi proste cokolvek.