ahojte, mam asi 8-rocny trek s nejakou zakladnou vidlicou suntour. tento rok mi nejak zacala piskat, ako keby uz bola "vysusena"... navyse sa mi zda, ze uz ani poriadne nepracuje. rozmyslam, ze kupim novu, len neviem aku. neviete poradit nieco do 70eur... ja viem ja viem vy ste vacsinou vsetci high-end, ale ja nejazdim zavodne ani nic take, takze drahsiu ani nepotrebujem. pozdava sa mi suntour XCM V-3 HLO. ake opodstatnenie ma to blokovanie (lock-out)? dik
xcm neber, zober xcr alebo bazaroveho e*****na (pripadne dosetri na noveho). este je dolezite ci mas novy alebo stary typ vidlice, ale predpokladam ze novy
pri tvojej vahe XCR asi nie, najidealnejsie by bolo par eur(20-30) dosetrit na SR Raidon(32mm nohy, vzduch/olej..) a este idealnejsie SR E*****n (ale tam je ten priplatok este vyssi samozrejme)..
ale ked pises do 70€ tak ti ostava jedine ta XCM(mozno by sa dala najst aj RS DART okolo tych 70€) alebo ak nieco lepsie tak jedine asi bazar..
ahojte, doteraz som sa rozhodoval co kupit a nakoniec sa asi uskromnim so Suntour XCR - konkretne by som chcel model bez Lock-outu, ma pruzinu aj v pravej aj lavej nohe, model 2010.
vzduchovu som nenasiel ziadnu do 120eur... na bazare su len vsetko so skratenymi krkmi tak na 19-19,5 cm, co na moje Trek s dlhociznou hlavovou trubkou neprichadza do uvahy. ale mam este otazku - pri tej mojej vahe by nebolo lepsie so zdvihom 120mm ako 100mm? neplati nejaka zavislost, ze cim vyssia vaha jazdca tym vyssi zdvih?
dik
noooo, zaumijave... len obavam sa jednej veci - viackrat som cital prispevky, ze v servisoch nie su velmi ochotni robit upravy na novom tovare, pokial nebol zakupeny u nich. skratenie krku by som este zvladol, narazenie jezka asi tiez, ale vysunutie konusu zo starej vidlice a nalisovanie na novu..neviem, neviem. pochybujem, ze by mi ju vedeli u nas objednat v podobnej cene. a s tym zdvihom je to ako? na vyssiu vahu treba vyssi zdvih?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ked pises do 70€ tak ti ostava jedine ta XCM(mozno by sa dala najst aj RS DART okolo tych 70€) alebo ak nieco lepsie tak jedine asi bazar..
vzduchovu som nenasiel ziadnu do 120eur... na bazare su len vsetko so skratenymi krkmi tak na 19-19,5 cm, co na moje Trek s dlhociznou hlavovou trubkou neprichadza do uvahy. ale mam este otazku - pri tej mojej vahe by nebolo lepsie so zdvihom 120mm ako 100mm? neplati nejaka zavislost, ze cim vyssia vaha jazdca tym vyssi zdvih?
dik
...
-6% SR SUNTOUR RAIDON-XC RLR DS 26" odpružená vidlica, 100 mm, OEM
259 € -6%
MOC 306 €