precitaj si vyhlasku. za urcitych podmienok (ked mas cyklisticke oblecenie s reflexnymi prvkami) nemusi byt na biku jedina odrazka. ja pouzivam len zadnu, prednu riesim reflexnou paskou a na pedaloch mam nectiac odrazky...
Na kolesách určite nie, ale ako sme to tu už preberali napr. ja používam reflexné nálepky, jednu červenú odrazku pod sedlom a na š*****ch reflexné tyčinky (mali ich v Lidli). Efektne to večer odráža svetlo a cez deň je to nenápadné.
dnes, vlastne včera som ich zhodil, hlavne po tom čo sa stále uvoľňovali (možno pre zimu a sneh ) a hrkotali vo výplete. Dizajnovo ale neboli zlé, hodili sa mi, sú biele. Možno ichh ešte nahodím A prednu a zadnu som už dávno nahradil aktívnymi svetlami. K veci, odrazky už nie sú povinné.
Šoféruješ?
Ak áno,tak určite vieš zhodnotiť funkciu odraziek v tme,či šere.
Ak nie,tak Ti poradím.Ak jazdíš po komunikáciach za zníženej viditeľnosti .... tak odrazky určite áno.
Po kolízii s autiakom si tie odrazky možno dáš na invalidný vozík ... nie je jednoduchšie si ich dať rovno na bajk?
Na kolesách určite nie, ale ako sme to tu už preberali napr. ja používam reflexné nálepky, jednu červenú odrazku pod sedlom a na š*****ch reflexné tyčinky (mali ich v Lidli). Efektne to večer odráža svetlo a cez deň je to nenápadné.
Prosim ta, akym sposobom su prichytene o spice? Znesu dost?
Úplne jednoducho je to ako slamka pozdĺžne narezaná a nacvaknutá na š*****. Material plast s reflexným nástrekom. Mám to asi rok a je bez problému. Ja jazdím XC a založil som to aj synovi ten jazdi DH a okrem toho že asi jednu či dve stratil je to v pohode . Večer to pekne vytvára kruh môžeš si ich nacvakať podľa toho ako sa ti páči. Je to ľahučké. Špice mám zoslabované tak mne to drží pevnejšie len na konci ale synovi a na cestných kolesách drží v pohode po celej dĺžke. Ja mám štyri a synovi som dal po dve na každú druhú. Vyzerá to u mňa takto:
Poopravim Scorpiho ze tie reflexne veci budu od stvrtka a nie od pondelka. Chystam sa na ne aj ja, len sa budem musiet dokopat vstat dost skoro aby som predbehol nasich dochodcov Momentalne nemam na kolesach ziadne odrazky.
Vďaka za opravenie (dal som to do poriadku) dáko ma zmýlila titulka
Drží to v pohode ako som vravel na mojich zoslabovaných š*****ch pri konci ale na normálnych ešte lepšie. Ak sa posunie tak len minimálne.
ja som minuly rok polepil satana ciernymi retroreflexnymi nalepkami. cez den to nie je vidiet, ale ked na to zasvieti v noci auto, tak je to v pohode. ale hlavne, snazim sa vynut ceste ako sa len da....
Chalani zo zákona na závodnom biku nemusíš mať nič, ja osobne nemám žiadne odrazky na biku iba musíš mať aspoň reflexnú pásku na ruke, ja mám na drese pásiky (reflexné) dres Čiže ju tiež nemám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za seba môžem po cca roku používania doporučiť
Šoféruješ?
Ak áno,tak určite vieš zhodnotiť funkciu odraziek v tme,či šere.
Ak nie,tak Ti poradím.Ak jazdíš po komunikáciach za zníženej viditeľnosti .... tak odrazky určite áno.
Po kolízii s autiakom si tie odrazky možno dáš na invalidný vozík ... nie je jednoduchšie si ich dať rovno na bajk?
Prosim ta, akym sposobom su prichytene o spice? Znesu dost?
Drží to v pohode ako som vravel na mojich zoslabovaných š*****ch pri konci ale na normálnych ešte lepšie. Ak sa posunie tak len minimálne.
http://www.bikeservis.com/odrazove-skla-vypletusada-p-3578.html
kazdopadne, predrazuje mi to postovne a balne (3 EUR pri objednavke do 15 EUR
dikes