Prosim vas chcel by som si vyrobit tie pneu s hrotmi podla navodu co je tu http://www.mtbiker.sk/?modul=clanky&id=1137675490
Ma stym prosim vas niekdo skusenosti? Kolko vam trval jeden plast? narocne to sice nevyzera ale ma to ucinok? cize teda da sa to porovnavat s kupenymi plastami s hrotmi...
Keď som ešte v nich nemal hroty tak ten plašť vážil rovných 1000g a keď sú tam hroty+ nejaká rozrezaná stara duša na ochranu tak by mohol mať max 1500g luxus ako ty vravíš ale mne to nevadí lebo cez zimu jazdím malo hlavne keď zamrzne Oravská Priehrada čo je sama rovina
Pekne vozítko , tiež pre istotu skontrolujem v akom stave je páska.
BTW tlak daj normálny ako používaš v lete , ale nechaj bicykel postáť vonku až tak po 20-30 minútach dofúkni kolesá lebo teplota zniži objem vzduchu. ( potom ak ho budeš dávať do tepla tak trochu odufkni z kolies )
Čaute. So záujmom sledujem túto tému a držím palce aby to fungovalo - páni. Kedysi dávno to kamoši tiež skúšali, ale práve ich skúsenosti s defektami (stále dookola) ma odradili od pokusov, preto som si radšej plášte s hrotmi kúpil - zohnal som za (relatívne) veľmi dobrú cenu. Ešte som ich nejazdil - máme tu zatiaľ blato. Každopádne už sa nemôžem dočkať...
Mne sa zatiaľ nestalo aby som koleso pichol , 3 dlhšie výjazdy a asi 10 ciest po meste . Nakoľko Barov fúkate dušu ? Btw už ma prestáva baviť prehadzovať plášte pri každej zmene počasia kedy na pár dní nasneží
Po snežení netreba prehadzovať plášte. Hroty sú len na poľadovicu. Na snehu nemajú význam. Ak sa sneh topil alebo pršalo a potom v noci mrzlo, sprav si najskôr opatrný prieskum a až potom prezúvaj ak naozaj treba. Fúkať ti stačí na 2 krčmy (2 bary, 200 kPa). Ak nie si 100 kilový maco
No tie kupene na senhu vyznam nemaju ale domace ktore trcia 3-4mm ho maju a to brutalny. Defektom zabranit treba dalsiou dusou lebo tu kobercovku vzdy odstrihne.
Ja som svoje ice-kingy zmajstroval z mountain kingov a v hlbsom snehu je to jedno ci s alebo bez hrotov ale ako nahle je tam zmrznuty podklad ci uz lad alebo udupany sneh tak to uz je ina pesnicka:-) a co sa tyka defektov tak ja som to poistil kobercovkou dusou a mliekom v dusi:-) predne koleso zatial bez straty kyticky:-) za to zadne dnes prudko zmaklo ale tmel pomohol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď som ešte v nich nemal hroty tak ten plašť vážil rovných 1000g
BTW tlak daj normálny ako používaš v lete , ale nechaj bicykel postáť vonku až tak po 20-30 minútach dofúkni kolesá lebo teplota zniži objem vzduchu. ( potom ak ho budeš dávať do tepla tak trochu odufkni z kolies )
ale aj tak nebanujem, že som sa na to dal