ako tu mnohi uz vedia, asi pred dvoma mesiacmi som kupil plaste maxxis ignitor, vcera som na nich chytil taky defekt ze je tam 1cm v priemere diera, a ked to nafukam tak dusa sa vypucuje. preto asi musim kupit novy plast. poradte mi po prve: nedal by sa podla vas nejak ten plast este zalepit? po druhe: ked uz nato dojde tak povedzte aky plast na xc/am+nejake tie maratoniky? rozmyslal som o continental moutain king, ktory mi v predchadzajucej teme kazdy doporucoval,lenze ten asi neni na ziadne maratony co? chcel by som sa zmesiet do ceny 600sk.
diki
prajem ti viacej šťastia ako som mal ja s mountainkingami (druhá trieda), neodporúčal by som ich ani nepriateľovi, akonáhle potrebuješ prejsť po ceste tak máš 50 percentnú šancu na defekt, superrýchlo sa derú a pokiaľ sa ti podarí ho prepichnúť na nejakom tŕne, tak sa ti bude dierka v plášti rozširovať , proste nikdy viac
tmax ma asu pravdu, kazdy tvrdi ine, jeden vychvaluje brutalne moutainkingy a dalsi ho ohovaraju, proste dnes alebo zajtra ich budem mat a potom poslem dojem..
MountainKing je dobrý akurát tak dopredu - teda pokial nejazdíš vyslovene a čisto len v teréne!!! pokial jazdíš aj asfalt, tak rátaj s tým, že ho zoderieš do 500 - 600 Km (na zadnom) a má tiež dosť dosť veľký valivý odpor vo výjazde. Vlastná skúsenosť... !!!pozri dalej sme o tom diskutovali: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=16477
hej hej, ale ten moutainking mam za 295,- a uz som povedal jednemu clovekovi s pezinka nech ich uide kupit, nebudem uz saskovat, vyskusam ich a hotovo. mozno dalsie kupim ine..
hej hej, ale ten moutainking mam za 295,- a uz som povedal jednemu clovekovi s pezinka nech ich uide kupit, nebudem uz saskovat, vyskusam ich a hotovo. mozno dalsie kupim ine..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdi na rafikoch, ine ti uz asi nepomoze.
inac, aky mate nazor na to ze necham na prednom ignitor?
skuste si zapamatat, ak ma mat plast dobre vlastnosti v terene, vacsinou ma maksiu zmes a NIE JE vhodny na asfalt a NIE JE extra trvanlivy
a samozrejme naopak...
Včera si tvrdil niečo iné
Veď ja len tak