neviem preco si ich dal dole??? chcel si vyzerat cool??? to skus radsej setrit a kup vidlu za 20 litrov a budes vacsi macher...
ako root napisal, tie manzety tam maju svoj vyznam...ak to aj tak chces prerobit, skus nam poslat fotky toho, co ches spravit, lebo ReSeTam sa tu vela ludi asi nevenuje
páči sa mi to viac bez tých manžiet a chcem vediet či ich možem dat dole...či by som teoreticky niekde mohol zohnat tesnenie pri ktorom by som tie manžety nepotreboval.
Určite maju svoj účel. Neviem to isto ale model pred tou mojou(2003) nemal a model po nej ich tiež nemal. Ci by sa dalo vimenit tesnenie z jednej z nich a lebo možno vymenit spodne nohy???
NIE ja som to spravil na mojej prvej vidle RST Capa ale ja som dal dole len tie prachovky a po prvom výjazde(blato...) sa zasekla a mohol som robiť čo som chcel a nie a nie pohnúť s vidlou. Kúp si tie ,,manžety´´ lebo dopadneš ako ja kedysi......
pasovat by mali ak je rovnaky priemer noh. zohnat ich by nemal byt problem. to uz skor cena. to bude min 300/ks a vrazit do 2k vidlice dalsich 600 len kvoli vyzoru .... no neviem ale sak tvoja vec, ale radsej by som to odlozil na nieco olejove a stare manzetky pekne vratil na svoj place.
pasovat by mali ak je rovnaky priemer noh. zohnat ich by nemal byt problem. to uz skor cena. to bude min 300/ks a vrazit do 2k vidlice dalsich 600 len kvoli vyzoru .... no neviem ale sak tvoja vec, ale radsej by som to odlozil na nieco olejove a stare manzetky pekne vratil na svoj place.
ja si nemyslím že bude jadno tesnenie na rst také drahé
(odnova) Na mojej RST Gila T4 mi furt vpravo vyskoci to tesnenie, ked stlacim vidlu. Vlavo mi drzi jak prilepene. Co mam spravit, aby mi to drzalo? prilepit? alebo dat dole !?
(odnova) Na mojej RST Gila T4 mi furt vpravo vyskoci to tesnenie, ked stlacim vidlu. Vlavo mi drzi jak prilepene. Co mam spravit, aby mi to drzalo? prilepit? alebo dat dole !?
dole to určite nadávaj dali to tam na to aby to plnilo svoj účel a to je zachitávať nečistoti. Treba nohy lepšie mazať alebo to prilepiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako root napisal, tie manzety tam maju svoj vyznam...ak to aj tak chces prerobit, skus nam poslat fotky toho, co ches spravit, lebo ReSeTam sa tu vela ludi asi nevenuje
myslis, ze vyrobca ich tam dava len tak zo srandy???
NIE ja som to spravil na mojej prvej vidle RST Capa ale ja som dal dole len tie prachovky a po prvom výjazde(blato...) sa zasekla a mohol som robiť čo som chcel a nie a nie pohnúť s vidlou. Kúp si tie ,,manžety´´ lebo dopadneš ako ja kedysi......
ja si nemyslím že bude jadno tesnenie na rst také drahé
dole to určite nadávaj dali to tam na to aby to plnilo svoj účel a to je zachitávať nečistoti. Treba nohy lepšie mazať alebo to prilepiť